طراحی سایت

اطلاعات کامل نحوه خرید سایت {از کجا و چگونه؟!}

در صورتی که در حوزه فروش آنلاین، قصد راه اندازی کسب و کاری را دارید یا می خواهید سرمایه گذاری کنید، ممکن است به فکر خرید یک سایت آماده که از قبل مشغول به کار بوده باشید. برای همین مهم است که نحوه خرید سایت را بدانید و اطلاعات کاملی را داشته باشید تا بدانید چه مواردی را باید مد نظر قرار دهید تا انتخاب درستی داشته باشید.

چرا باید یک وبسایت بخرید؟

اینکه چرا باید یک وبسایتی که از قبل مشغول به کار بوده را بخرید می تواند دلایل زیادی داشته باشد. یکی از دلایل که می تواند خیلی هم مهم باشد، وقتی که یک وبسایتی که مشغول به فعالیت است را خریداری می کنید، انگار یک مغازه ای که در حال فروش بوده و مشتری خود را داشته است را خریداری کردید، که این باعث می شود بتوانید از همان ابتدا فروش داشته و روی درآمد این کار حساب باز کنید. خرید سایت هم دقیقا می تواند به همین شکل باشد. وبسایتی که قبلا در حال کار بوده و مشغول به فروش بوده است بسیار راحت تر از آن است که یک وبسایت را بخواهید از اول راه اندازی کنید.

دلیل دیگری که می تواند داشته باشد، ترس از اینکه شاید وبسایتی را که می خواهید از صفر راه اندازی کنید معلوم نیست بتواند فروش خوبی را تجربه کند یا نه ولی با خرید وبسایت آماده حداقل می دانید که مقداری فروش را در طی روز دارید و از این بابت می توانید روی آن حساب کنید.

و دلایل بسیار دیگری که وجود دارد اما می خواهیم در صورتی که قصد خرید سایتی را دارید، شما را با نحوه خرید سایت و نکاتی را که باید به آن توجه کنید تا حد امکان بیشتر آشنا کنیم.

نکاتی که باید در نحوه خرید سایت بدانید

وقتی می بینید یک فروشگاه آنلاین خیلی خوب مشغول به فعالیت است و فروش بالایی را دارد این را باید بدانید که عوامل خیلی زیادی دست به دست هم داده اند تا این وبسایت توانسته در جذب کاربر و فروش محصولات موفقیت کسب کند. به طور کلی هر وبسایت برای رشد و پیشرفت باید یک سری موارد را با هم داشته باشد تا بتواند پتانسیل رشد را داشته باشد. و در صورت داشتن این پتانسیل می تواند با کارهای بعدی که انجام می دهد به موفقیت دست پیدا کند.

مواردی که باید برای خرید یک وبسایت بدانید را به صورت یک لیست در زیر به آن اشاره می کینم:

  • تکنولوژی وبسایت
  • امکانات وبسایت
  • نحوه برنامه نویسی
  • طراحی و رابط کاربری
  • نظر سنجی از مشتریان قبلی
  • بررسی کاربران و صحت سنجی واقعی بودن
  • تیم پشتیبانی فنی وبسایت
  • تیم پاسخگویی مشتریان
  • تیم تولید محتوا و سئو
  • بررسی محتواهای وبسایت
  • بررسی کمپین های تبلیغاتی قبلی
  • بررسی بک لینک ها
  • بررسی رقبا
  • بررسی شبکه های اجتماعی
  • بررسی هاست
  • بررسی گوگل آنالیتیکس
  • بررسی سرچ کنسول
  • بررسی امکانات خارج از وبسایت
  • بررسی شکایات روی اینماد
  • تکنولوژی وبسایت

وبسایت ها می تواند از نظر نوع تکنولوژی به شکل های مختلفی باشند. مثلا در صورتی که از سیستم های اختصاصی برای طراحی وبسایت استفاده شده است باید به این توجه کرد که زبان برنامه نویسی که این وبسایت با آن ساخته شده است، چه زبانی است، از جمله زبان های برنامه نویسی که در ساخت وبسایت ها به کار می رود: Laravel(PHP)، ASP.net، Django (python) و جاوا اسکریپت که خود داری Frameworkهای زیادی است.

هر کدام از تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی بالا مزیت ها و معایب خود را دارند ولی چیزی که باید شما حتما در نظر بگیرید میزان راحتی در توسعه پذیری آن برنامه نویسی و وجود نیروی برنامه نویسی متخصص است که بسیار مهم است. حتما سعی کنید وبسایتی را انتخاب کنید که در صورتی که با سیستم اختصاصی برنامه نویسی شده است با زبان های پرطرفدار مثل PHP یا JavaScript کدنویسی شده باشد.

اما باید بدانید که بررسی فنی این سایت ها بسیار مهم است و باید حتما یک متخصص باتجربه در آن زبان برنامه نویسی،‌ وبسایت را از نظر های مختلف از جمله فرانت اند و بک اند به طور کامل بررسی کند و سلامت و درستی برنامه نویسی وبسایت را تایید کند.

تکنولوژی دیگری که وجود دارد سیستم های مدیریت محتوای آماده هستند که از جمله ی آن ها: وردپرس، دروپال و جوملا می توان اشاره کرد که معروف ترین و محبوب ترین آن ها وردپرس است. در صورتی که یک وبسایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده باشد باید بررسی آن را به کارشناسی که در حوزه توسعه وردپرس مشغول به کار است بسپارید.

از جمله مواردی که باید بررسی شود، خود وردپرس و نسخه ی php آن است که باید مطمئن باشید وردپرس از سایت رسمی خود وردپرس دانلود شده و بر روی سایت نصب شده باشد. همچنین با یک سرچ بررسی کنید آخرین نسخه php که به صورت رسمی آمده و تمام سایت ها به آن بروز شده اند چه نسخه ای است و مطمئن شوید که وبسایت مورد نظر شما از نسخه های خیلی قدیمی نباشد، چون بعدا برای توسعه وبسایت به شدت دچار مشکل می شوید.

از جمله موارد دیگر باید قالب ها و افزونه های وبسایت بررسی شوند که از جای معتبر خریداری شده باشند و دارای لایسنس باشند تا از نبود کدهای مخرب در آن ها مطمئن شوید. البته توصیه می کنیم حتما باید یک برنامه نویس وردپرس مشورت گرفته و سایت توسط کارشناس بررسی شود تا از بدون مشکل بودن تمام کدهای وبسایت اطمینان حاصل کنید.

  • امکانات وبسایت

چه وبسایت مورد نظر شما به صورت اختصاصی کد نویسی شده باشد، چه از سیستم مدیریت محتوا آماده مثل وردپرس استفاده کرده باشد یا حتی از سایت سازهای آماده برای ساخت آن استفاده شده باشد، باید از نظر امکاناتی که برای مدیریت وبسایت و برای مشتریان در آن قرار گرفته بررسی شود. هرچه سایت امکانات بیشتر و پیشرفته تری را داشته باشد که کاربرد خوب و تاثیر گذاری را در استفاده از سایت برای کاربران یا مدیریت سایت داشته باشد، می تواند رو ارزش گذاری قیمت سایت تاثیر گذار باشد. البته باید توجه داشت که این امکانات به صورت اختصاصی برنامه نویسی شده یا با استفاده از افزونه های آماده به وبسایت اضافه شده است.

در صورتی که یک امکان پیشرفته با برنامه نویسی اختصاصی به وبسایت اضافه شده باشد می تواند ارزش سایت را نسبت به استفاده از یک امکانی که با افزونه آماده به وبسایت اضافه شده، بیشتر کند.

  • نحوه برنامه نویسی

در هر قسمتی از سایت که برنامه نویسی اختصاصی انجام شده باشد باید از نظر فنی کاملا بررسی شود که به بهترین شکل این کار انجام شده باشد و این مورد را باید به کارشناس مربوط به این حوزه سپرد تا بررسی کاملی را روی آن داشته باشد.

  • طراحی و رابط کاربری

یکی از موارد مهمی که می تواند بسیار روی فروش و اعتماد مشتریان تاثیر گذار باشد طراحی و رابط کاربری حرفه ای یک وبسایت است. حتما تمامی قسمت های مختلف سایت را از دیگاه یک مشتری که می خواهد محصولی را از این وبسایت بخرد بررسی کنید. محصولی را به شکل تستی خرید کنید و تمامی مراحل را بررسی کنید تا همه ی قسمت به بهترین شکل قابل استفاده باشند.

برای یک سایت فروشگاهی مراحل خرید بسیار مهم است که باید به کوتاه ترین شکل ممکن باشد تا مشتری بتواند با کمترین زحمت و کمترین زمان سفارش خود را ثبت کند.

از جمله مواردی که به طراحی مربوط است، رنگ بندی قسمت های مختلف سایت، نوع فونت، انتخاب آیکن ها، طراحی بنر های سایت و تصاویر سایت است. تمامی این موارد باید بررسی شود که هر کدام باید ویژگی های خود را داشته باشند، که تک تک آن ها در نحوه خرید سایت تاثیر گذار هستند و  در ادامه به طور مختصر به آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • رنگ بندی سایت

رنگ بندی سایت بسیار مهم است و در حرفه ای بودن ظاهر وبسایت بسیار اهمیت دارد. تمامی رنگ های به کار رفته در سایت باید از یک پالت رنگ اختصاصی انتخاب شده باشد و کد های این پالت نیز باید در اختیار شما قرار بگیرد تا در طراحی های بعدی از آن ها استفاده کنید. استفاده از رنگ ها با تنوع خیلی زیاد یا رنگ هایی که مخصوص طراحی وبسایت نیستند باعث نازیبایی یک وبسایت می شوند پس حتما تمامی قسمت ها را از نظر رنگ بندی بررسی کنید.

  • نوع فونت

از جمله فونت های محبوب برای سایت های حرفه ای می توان به ایران یکان، ایران سنس و وزیر اشاره کرد که بیشترین محبوبت و زیبایی را در طراحی وبسایت ها دارند پس حتما بررسی کنید فونت ها به درستی انتخاب شده باشند.

  • انتخاب آیکن ها

در قسمت های مختلف سایت آیکن هایی وجود دارد که باید همگی از یک خانواده آیکن استفاده شده باشند و از یک طیف رنگی خاص در رنگ آمیزی آن ها استفاده شده باشد.

  • بنرهای سایت

بنر های یک سایت از جمله مهمترین عاملی است که می تواند بسیار در زیبایی و حرفه ای به نظر آمدن آن مهم باشد. حتما بنر های را بررسی کنید و در صورت غیرحرفه ای بودن آن ها را تغییر دهید.

  • تصاویر سایت

هر وبسایت در قسمت های مختلف از تصاویر زیادی استفاده شده است. از جمله مهمترین تصاویر به کار رفته در هر وبسایت فروشگاهی، تصاویر محصولات است که بسیار در دید مشتریان قرار می گیرد و در حرفه ای بودن وبسایت بسیار موثر است. حتما تمام تصاویر محصولات را بررسی کرده و در صورتی که تصاویر با استاندارد های تصویر محصول وبسایت مطابقت نداشت آن را تغییر دهید.

در قسمت نوشته ها یا وبلاگ سایت نیز تصاویر زیادی وجود دارد که آن ها را نیز بررسی کنید تا از تصاویر با کیفیت و مرتبط در مقالات استفاده شده باشد.

  • نظر سنجی از مشتریان قبلی

در این مقاله راجع به نحوه خرید سایت صحبت می کنیم، که این سایت فعال بوده و مشغول به فروش بوده است. پس حتما این سایت مشتریان قبلی دارد که باید با تک تک این مشتری ها تماس بگیرید و یک سری سوالات از قبل نوشته شده از همه ی آن بپرسید. از جمله سوالاتی که می توانید از آن ها بپرسید:

  • نحوه آشنایی شما با وبسایت از چه طریق بوده است؟
  • از روند خریدی که در سایت وجود دارد راضی بوده اید و آیا نیاز به تغییر در آن وجود دارد؟
  • از محصولات ما راضی بوده اید و در صورتی که مشکلی بوده آن را شرح دهید.
  • از نحوه پاسخگویی پشتیبانی مشتریان راضی بوده اید؟
  • سفارش شما در چه مدتی به دست شما رسیده است؟
  • آیا مجدد از وبسایت ما خرید خواهید؟
  • چه محصولات دیگری را برای موجود کردن در وبسایت پیشنهاد می دهید؟
  • به صورت کلی نظر شما راجع به وبسایت و خدمات ما چیست؟

و سوالات دیگری که می توانید خودتان آن ها را یادداشت کرده و از همه ی مشتریان بپرسید و جواب ها را همگی یادداشت کنید.

رضایت بالای مشتریان قبلی سایتی که قصد خرید آن را دارید می تواند بسیار در آینده ی وبسایت شما تاثیر گذار باشد. همچنین می تواند روی قیمت سایت نیز تاثیر گذار باشد به نحوی که هرچه میزان مشتریان راضی بیشتری وجود داشته باشد،‌ سایت ارزشمندتر و قیمت بالاتری دارد.

  • بررسی کاربران و صحت سنجی واقعی بودن

تعداد کاربران یک وبسایت بسیار مهم است. توجه کنید که کاربران یک وبسایت با مشتریان وبسایت متفاوت است. کاربران به افرادی گفته می شود که در سایت شما ثبت نام کرده اند و از محصولات و قسمت های مختلف سایت بازدید داشته اند ولی به دلایل مختلفی خریدی از وبسایت نداشته اند.

واقعی بودن و تعداد بالای این کاربران می تواند مهم باشد. اول از همه برای صحت سنجی در صورتی که تعداد زیادی کاربر وجود دارد می توانید از طریق نظر سنجی در سامانه های پیامکی استفاده کنید و تعداد کاربران واقعی را بسنجید. در مرحله بعد در صورتی که کاربران زیادی وجود دارد و نسبت آن ها به مشتریان خیلی بیشتر است باید بررسی کنید که به چه دلیل تعداد زیادی از کاربران خرید خود را انجام نداده اند. آیا سایت دچار مشکل بوده یا اعتماد کافی را نداشته اند یا موارد بسیار دیگری که می توانید در نظر سنجی پیامکی تمامی موارد از کاربران سوال کنید و پاسخ ها را به دقت بررسی کنید.

این را بدانید که تمامی کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده اند و مشخصات و تلفن و آدرس آن ها در سایت ثبت شده است می توانند با کمی تبلیغات و روش های جذب مشتری، مشتری های آینده ی سایت باشند پس داشتن این کاربران نیز می تواند اهمیت زیادی داشته باشد.

  • تیم پشتیبانی فنی وبسایت

در صورتی که وبسایتی حرفه باشد، حتما یک تیم پشتیبانی فنی در پشت صحنه ی آن مشغول به کار هستند. در صورتی که امکان این وجود دارد که تیم پشتیانی را همراه با خرید وبسایت داشته باشید می تواند کمک بسیار زیادی در پیش برد سایت به سمت پیشرفت داشته باشد.

تیم پشتیبانی فنی می تواند از برنامه نویس، ادمین یا وبمستر سایت، کارشناس تبلیغات، کارشناس سئو و… تشکیل شده باشد که بسته به بزرگی هر وبسایت متفاوت است.

حتما افراد این تیم را از نظر تخصصی صحت سنجی کنید و کاریایی آن ها را بسنجید. برای تصمیم گیری بهتر پیشنهاد می دهیم از یک متخصص این حوزه کمک بگیرید.

  • تیم پاسخگویی مشتریان

تیم پاسخگویی به مشتریان در صورتی که کار خود را به خوبی و به صورت حرفه ای انجام دهد می تواند تاثیر بسیار زیادی در رضایت مشتریان داشته باشد. در صورتی که پشتیبانی و پاسخگویی از کاربران به خوبی انجام شود و سوالات و ابهامات آن ها به صورت کامل رفع شود، اعتماد آن ها جلب شده و حتما از سایت شما خرید می کنند. همچینن در صورتی که مشتری بعد از خرید سوال یا مشکلی داشت در صورتی که به بهترین شکل پاسخگویی شده باشد، این شخص از یک مشتری عادی به مشتری وفادار وبسایت تبدیل شده و همیشه خرید های خود را از وبسایت شما انجام می دهد.

پس حتما در صورت امکان تیمی را که تجربه از پشتیبانی وبسایت مورد نظر را دارند بعد از خرید به تیم خود انتقال دهید.

  • تیم تولید محتوا و سئو

تولید متحوای حرفه ای در هر حوزه ای بسیار با اهمیت است. این مورد هم در جذب کاربران و مشتریان جدید موثر است و هم در بالا آمدن در نتایج اول گوگل بسیار اهمیت دارد.

پیدا کردن تیم تولید محتوای حرفه ای و متعهد که بتواند در حوزه ی کاری خاصی با تجربه باشد و به صورت اختصاصی تولید محتوا کرده باشد بسیار به سختی پیدا می شود. پس حتما در صورت وجود تیم تولید محتوا که معمولا شامل نویسنده، سرپرست محتوا و کارشناس سئو است این تیم را به تیم خود اضافه کنید تا به سرعت بتوانید نتایج عالی در گوگل و جلب رضایت مشتریان را کسب کنید.

حرفه ای بودن این افراد با بررسی خروجی کار آن ها مشخص می شود. با خواندن مقاله های و نوشته ها می توانید با نحوه و سبک نگارش نویسنده ها آشنا شوید و کیفیت محتوای تولید شده متوجه شوید. همچنین در صورتی که در عبارات مهم حوزه کسب و کار مورد نظر مقالاتی را در صفحه اول گوگل و لینک های اول داشته باشند نشان دهنده ی حرفه ای بودن افراد حاضر در این تیم است.

  • بررسی محتواهای وبسایت

همان طور که در بالا گفته شده باید تمامی محتواهای منتشر شده در وبسایت از جمله محتوای محصولات، مقالات، صفحات درباره ما،‌تماس با ما و… را بادقت بررسی کنید و در صفحاتی که فاکتور های سئو باید رعایت شوند را حتما بررسی کنید و از با کیفیت بودن محتوا اطمینان حاصل کنید. و در صفحاتی که باید روی تبلیغات و اعتماد سازی بیشتر تاکید شده باشد،‌ این صفحات را هم بررسی کرده و در صورت وجود هرگونه مشکل آن ها را اصلاح کنید.

  • بررسی کمپین های تبلیغاتی قبلی

از جمله مواردی که می تواند روی قیمت سایت تاثیر گذار باشد میزان شناخت افراد از این کسب و کار است. این مورد را می توان از کمپین های تبلیغاتی مختلفی که قبلا انجام شده است و بررسی نتیجه ی آن ها، فهمید. وارد پنل های تبلیغاتی شوید، بررسی کنید که چه کمپین هایی در چه تاریخ هایی انجام شده است. تک تک آن ها را بررسی کنید از نظر اینکه از چه طرقی تبلیغات شده، کمپین اینستاگرامی، کمپین پیامکی، تبلیغات کلیکی، گوگل ادز و کمپین ها مختلف دیگر را بررسی کنید. تاریخ ها را یادداشت کنید و با میزان فروش و ورودی کاربران در آن تاریخ ها مقایسه کنید تا میزان تاثیرگذاری کمپین ها برای شما مشخص شود.

موارد بالا به شما کمک می کند که مسیری را که باید در آینده برای افزایش فروش طی کنید به چه شکل باید برنامه ریزی شود.

  • بررسی بک لینک ها

یک عامل مهمی که می تواند روی سئو سایت تاثیر گذار باشد، انجام بک لینک است. بک لینک می تواند در صورت استفاده اشتباه، ضربه زیادی را به رتبه ی سایت در گوگل بزند. اما اگر از آن به درستی و به دست یک کارشناس حرفه ای انجام شود می تواند کمک زیادی را به بالا آمدن در لینک های اول گوگل کند.

حالا باید تک تک صفحات سایت را با ابزارهایی مثل Ahrefs بررسی کنید و سایت هایی که به وبسیات مورد نظر شما بک لینک داده اند را بررسی کنید و در صورتی بک لینک ها از وبسایت های نامعتبر و داراری مشکل باشند حتما اقدامات لازم را انجام دهید تا مشکلات بیشتری را برای وبسایت شما به وجود نیاورند.

این موضوع هم می تواند تاثیر زیادی در تعیین قیمت یک وبسایت داشته باشد.

  • بررسی رقبا

در هر حوزه ی کاری که هستید رقبای وبسایت خود را به خوبی بررسی کنید. میزان حرفه ای بودن و سابقه داشتن رقبا می تواند تاثیر زیادی رو میزان هزینه و زمان رسیدن به اهداف فروش شما بگذارد. مواردی که از رقبا باید بررسی شود:

  • بررسی عبارات مهم حوزه ی کاری شما که رقبا در آن ها در لینک های اول گوگل هستند
  • نحوه ساختار و طراحی سایت رقبا
  • امکانات وبسایت ها
  • نحوه پاسخ گویی و پشتیبانی از مشتریان
  • کالاهایی که در حال فروش هستند

و موارد زیاد دیگری که باید به طور کامل بررسی شوند تا دید کاملی نسبت به کار به شما بدهند.

  • بررسی شبکه های اجتماعی

میزان فعالیت حرفه ای هر کسب و کار در شبکه های اجتماعی محبوب بسیار قابل اهمیت است. وقتی شما وبسایتی را خریداری می کنید به احتمال زیاد دسترسی به شبکه های اجتماعی آن وبسایت را هم دریافت می کنید، کامنت ها و نظرات فالوور ها کاربران بررسی کنید و میزان محبوبیت و مشارکت در پاسخگویی ادمین را به طور کامل بسنجید.

تمامی پست های منتشر شده را بررسی کنید تا از مناسب بود محتوا و کیفیت آن ها باخبر شوید. حتما دایرکت ها را چک کنید و نحوه پاسخگویی به کاربران را مورد نظر قرار دهید.

تنظیمات و امنیت اکانت ها را بررسی کنید و در صورت داشتن مشکل آن ها را اصلاح کنید.

  • بررسی هاست

هاست عامل مهمی در میزان سرعت لود سایت برای کاربران است. اول از همه شرکت ارائه دهنده هاست را بررسی کنید تا دارای اعتبار کافی در این حوزه باشد، از جمله شرکت های معروف: ایران سرور،‌ نت افراز و لیموهاست هستند که خدمات خوبی را تا به امروز ارائه داده اند. پس از بررسی شرکت ارائه دهنده، جزییات و مشخصات هاست را بررسی کنید. از جمله ی این موارد:

  • میزان رم
  • میزان حافظه
  • میزان بازدید یکتا
  • میزان ثبت دامین و ساب دامین
  • نوع هارد
  • و موارد دیگر

موارد بالا همگی باید بر اساس نیاز سایت شما انتخاب شوند، به طور کلی هرچه وبسایت شما دارای امکانات بیشتری باشد و بازدید روزانه ی بیشتری داشته باشد، باید هاست قویتر و پیشرفته تری را برای میزبانی از وبسایت انتخاب کرد.

این مورد هم می تواند در بالا یا پایین رفت هزینه ی خرید سایت تاثیر گذار باشد.

  • بررسی گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس ابزار بسیار پیشرفته و پر کاربرد و مهمی است که توسط گوگل برای تمامی وبسایت ها ارائه شده است. این ابزار تمامی آمارهایی از جمله میزان کاربران جدید و قدیمی، کانال های ورود کاربران،‌ میزان حضور هر کاربر در هر صفحه و ده ها گزارش مهم دیگر را به شما ارائه می دهد. بررسی این ابزار حتما باید توسط یک کارشناس متخصص این حوزه انجام شود تا دقیقا بتواند میزان ارزشمندی وبسایت را از نظر های گفته شده در قبل، به شما انتقال دهد.

بررسی دقیق گزارشات این ابزار می تواند تاثیر زیادی در ارزشمندی و نحوه خرید سایت، توسط شما داشته باشد.

  • بررسی سرچ کنسول

ابزار گوگل سرچ کنسول تنها ابزاری است که می تواند با اطمینان و دقت بالا، میزان امتیاز شما در گوگل را بسنجد و به شما نمایش دهد. عبارت های که در گوگل برای وبسایت مورد نظر شما بالا هستند،‌ رتبه ی آن ها و بقیه موارد را فقط می تواند در این ابزار مشاهده کنید. همچنین در صورتی که توسط گوگل اخطاری گرفته باشید یا سایت دچار مشکلی باشد که از نظر گوگل اهمیت دارد همگی در این گزارشات به شما نمایش داده می شود.

پیشنهاد می دهیم برای اینکه نحوه خرید سایت برای شما آسان تر شود بررسی این ابزار را هم به یک کارشناس سئو با تجربه بسپارید تا به دقت تمامی موارد را بررسی کند و عبارت های ارزشمندی را که برای سایت ورودی می آورد را به شما معرفی کند، به این صورت می توانید تصمیم گیری بهتری در میزان مبلغی که می خواید بابت خرید سایت بپردازید داشته باشید.

  • بررسی امکانات خارج از وبسایت

جدا از امکاناتی که در قسمت پنل ادمین وبسایت ها وجود دارد، امکانات دیگری هم وجود دارد. مثلا تلفن گویا یا منشی مجازی، چت آنلاین سایت، اتصال سایت به پست و موارد زیاد دیگر که هر کدام باید به صورت مجزا بررسی شوند تا ارزش آن ها نیز در قیمت نهایی سایت لحاظ شود.

  • بررسی شکایات روی اینماد

نمادهای هر وبسایت مجوز هایی هستند که بر روی دامنه وبسایت داده می شوند و در جلب اعتماد مشتریان بسیار موثر هستند. همچنین در صورتی که یک از نماد های مهم دچار مشکل شوند می تواند در گرفتن درگاه پرداخت سایت هم تاثیر گذار باشد و عملا سایت را از کارایی بیاندازد.

در سایت نماد الکترونیک برای هر سایت قسمت شکایات و مشکلات وجود دارد که باید این قسمت به صورت کامل بررسی شود و در صورتی که موارد مهمی در آن ثبت شده باشد حتما به سرعت بررسی شود تا در آینده سایت را دچار مشکل نکند.

مزیت های خرید سایت

از جمله مزیت هایی که این نحوه ی خرید سایت دارد:

  • سرعت بالا در شروع کار
  • فروش محصولات از ابتدا
  • آشنایی کاربران با برند
  • راحت تر بودن گرفتن رتبه در گوگل
  • و موارد دیگر

معایب خرید سایت

این روش خرید سایت می تواند معایبی را هم داشته باشد که از جمله ی آن ها:

  • سخت و زمان بر بودن صحت سنجی موارد گفته شده در این مقاله
  • هزینه بالاتر نسبت به راه اندازی یک وبسایت جدید
  • سخت بودن پیدا کردن و رفع انواع مشکلات به وجود آمده به دلیل نا آشنایی به روند ساخت سایت از ابتدا
  • چالش در انتقال امتیازها و مالکیت قبلی به مالکیت جدید
  • و موارد دیگر

قیمت خرید سایت

اولین مورد در تعیین قیمت خرید سایت، قیمتی است که مالک قبلی اعلام می کند، چون در صورت ارزشمند بودن وبسایت مالک می تواند هر قیمت دلخواهی را برای فروش تعیین کند. اما دارا بودن فاکتور هایی که در طی این مقاله گفتیم همگی می تواند در بالا یا پایین آمدن قیمت وبسایت تاثیرگذار باشد. به مهمین دلیل نمی توان یک قیمت مشخص را برای خرید وبسایت های مختلف اعلام کرد؛‌ تعیین قیمت نهایی ترکیبی از توافق بین مالک قبلی و مالک جدید سایت و عواملی که گفته شد، می باشد.

روش های دیگر داشتن وبسایت حرفه ای

روش های زیاد دیگری برای داشتن وبسایت و راه اندازی کسب و کار و فروش آنلاین وجود دارد از جمله ی آن ها:

  • طراحی سایت از صفر با وردپرس (بهترین روش پیشنهادی)
  • استفاده از سایت ساز های آماده (سریعترین و کم امکانات ترین روش)
  • برنامه نویسی اختصاصی برای وبسایت (زمان بر و هزینه بر ترین روش)

قیمت طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس یکی از محبوب ترین و پرطرفدار ترین روش های ساخت سایت است. این روش هم از نظر سرعت راه اندازی بسیار منطقی است و هم از نظر هزینه بسیار مقرون به صرفه تر از روش برنامه نویسی اختصاصی است. به طور کلی روش طراحی سایت با وردپرس مزیت های خیلی زیادی دارد که می توانید با جستجو در وبلاگ اوبرا با آن ها آشنا شوید.

قیمت طراحی سایت با وردپرس معمولا یک میزان حداقلی دارد که با افزایش امکانات حرفه ای و کارهای اختصاصی که روی آن انجام می شود می تواند قیمت و هزینه ی آن را افزایش دهد. پیشنهاد می دهیم برای این موضوع فرم مشاوره را در قسمت تماس با سایت اوبرا پر کنید تا بر اساس نیاز شما هزینه ی طراحی و راه اندازی وبسایت به شما اعلام شود.

قیمت طراحی سایت تک صفحه ای

سایت های تک صفحه ای معمولا برای معرفی اشخاص یا شرکت ها به کار می رود و دارای امکانات کمتری نسبت به سایت های فروشگاهی هستند به همین دلیل قیمت طراحی سایت تک صفحه ای معمولا از سایت های فروشگاهی کمتر است. برای آشنایی با ویژگی هایی که باید یک وبسایت تک صفحه ای داشته باشد می توانید مقاله ی مرتبط با این موضوع را در وبلاگ اوبرا مطالعه کنید.

هزینه ساخت سایت در گوگل

بخواهیم دقیق تر صحبت کنیم جمله ی هزینه ساخت سایت در گوگل، خیلی درست نیست. چون سایت ها در گوگل ساخته نمی شوند اما در گوگل نمایش داده می شوند. به طور کلی تمام سایت ها می توانند در گوگل حضور داشته باشند و کاربران خود را جذب کنند؛ اما اینکه در صفحه ی اول و لینک های اول در کلمات کلیدی مهم وجود داشته باشد بسیار مهم است که یک سایت باید ویژگی ها و فاکتور های زیادی را رعایت کند تا به این هدف مهم دست پیدا کند. برای نحوه انجام این کار مقاله ای در وبلاگ اوبرا نوشته شده که می تواند شما را در این موضوع بیشتر راهنمایی کند.

امیرحسین سلطانی

Recent Posts

بهترین و جدیدترین تنظیمات جستجوی گوگل {متن و عکس}

در دنیای ارتباطات آنلاین، امروزه، رقابت برای جذب توجه و ترافیک وبسایت‌ها در گوگل بی‌پایان…

1 سال ago

بهترین روش ساخت سایت در گوگل! + (۳ روش سریع)

آیا تا به حال به دنبال راهکارهایی برای بهبود رتبه سایت خود در گوگل بوده‌اید؟…

1 سال ago

راهنما جامع ثبت سایت در موتورهای جستجوگر + {فیلم آموزشی}

آیا تا به حال به دنبال راهی برای افزایش رتبه سایت خود در موتورهای جستجوگر…

1 سال ago

گوگل سرچ کنسول چیست؟ و ۱۰+ کاری انجام می دهد؟!

در دنیای امروزی که وب‌سایت‌ها و رسانه‌های آنلاین جزئی از حیات روزمره ما شده‌اند، ابزارهایی…

1 سال ago

۰ تا ۱۰۰ ثبت سایت در گوگل + راهنما جامع و کامل

اگر صاحب یک وبسایت هستید، باید بدانید که برای افزایش بازدید سایت خود نیاز به…

1 سال ago

خرید سایت گوگل؛ چطور می شود؟!!! [راهنما تصویری!!!]

همان طور که ممکن است حدس زده باشید،‌ در این ویدیو قرار نیست بگوییم چطور…

1 سال ago