دلایل مختلفی می تواند وجود داشته باشد که شما را به ساخت سایت در گوگل سوق داده است. افراد و شرکت ها برای دیده شدن و افزایش بازدید و فروش بیشتر به حضور در گوگل نیاز دارند تا کاربران با جستجو عبارت مربوط به کسب و کار آن ها وارد وبسایت شده و از خدمات و کالاهای آن ها استفاده کنند.
در صورتی که در فضای مجازی فعالیت داشتید و در حال فروش و معرفی خدمات خود به افراد بوده اید به دلایل مختلف نیاز دارید تا فرآیند فروش خود را به صورت پیشترفته تر و راحت تری به کاربران ارائه کنید. از جمله مهمترین اپلیکیشنی که کسب و کارها در ایران استفاده می کنند اینستاگرام است.
اینستاگرام به طور کلی برای نمایش عکس و فیلم های کوتاه طراحی شده است و اصلا فضایی را برای فروش محصول یا ارائه خدمات در اختیار کاربران و کسب و کارها قرار نمی دهد و این ضعف فقط با داشتن یک فروشگاه اینترنتی قابل جبران است. با توجه به این موضوع می توان از اینستاگرام به عنوان یک ویترین پر زرق و برق برای جذب مخاطب استفاده کرد. اما برای فروش محصول کاربران بعد از دیدن محصولات به سمت سایت هدایت می شوند.
به این صورت که اینستاگرام و سایت با استفاده از لینک ها به هم متصل می شوند و کاربران به صورت خودکار وارد صفحه ی محصول درون سایت می شوند و به راحتی با وارد کردن مشخصات و آدرس خود محصول مورد نظر را سفارش می دهند. بدون آنکه نیاز باشد بارها به دایرکت پیام دهند و موارد مختلف را برای شما ارسال کنند و درگیری های غیر ضروری برای شما به وجود آید.
پس اگر پیچ اینستاگرام دارید هرچه سریع تر اینستاگرام خود را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید و از مزایا و امکانات فوق العاده زیاد آن لذت ببرید.
وقتی عنوان بالا را می خوانید ممکن است به این فکر کنید که آیا امکان آن وجود دارد که در ۱۰ دقیقه بتوان یک وبسایت را ساخته و آماده استفاده کرد؟
به صورت کلی می توان گفت بله! وبسایت هایی وجود دارد که امکاناتی را فراهم کردند که با استفاده از سایت سازها بتوانید با سرعت بالا یک وبسایت را راه اندازی کنید. اما وبسایت هایی که با این روش طراحی می شوند بسیار امکانات محدودی دارند که معمولا برای انواع کسب و کارها این روش توصیه نمی شود.
برای اینکه بتوانید سرعت بالا را همراه با امکانات بسیار عالی داشته باشید می توانید از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید که می تواند به میزان خیلی زیادی در وقت و پول برای شما صرفه جویی کند. برای آشنایی بیشتر می توانید وارد مقاله ای شوید که راجع به طراحی سایت فروشگاهی توضیح داده ایم و اطلاعات خود را راجع به این موضوع افزایش دهید.
وقتی می خواهید یک وبسایت برای کسب و کار خود داشته باشید باید تا جایی که می توانید راجع به این موضوع تحقیق کنید، چون می خواهید آینده ی کسب و کار خود را با این روش بسازید پس بسیار مهم است که از چه روشی می خواهید این کار را انجام دهید.
ساخت سایت با روش های مختلفی انجام می شود که هرکدام ویژگی های مختص به خود را دارند. از روش های بسیار پر هزینه مثل برنامه نویسی اختصاصی گرفته تا استفاده از روش های بسیار بهتر مثل وردپرس.
برای ساخت سایت باید کارهای مهم زیادی را انجام دهید اما در این جا چند تا از موارد مهم را به صورت خلاصه برای شما لیست می کنیم:
برای آشنایی دقیق تر با موارد بالا می توانید به وبلاگ اوبرا سر بزنید و مقالات مرتبط با این موضوع را مطالعه کنید.
در زمانی که هستیم به دلیل پیشرفت تکنولوژی روش های بسیار پر سرعت و حرفه ای برای طراحی سایت ها به وجود آمده که کار را بسیار آسان تر و کم هزینه تر از همیشه کرده است.
از جمله ی بهترین روش های طراحی سایت استفاده از وردپرس و قالب و افزونه های آماده و اورجینال است که روند کار ساخت و راه اندازی سایت را بسیار افزایش می دهد. در این روش نتنها سرعت کار بسیار زیاد است بلکه امکانات فوق العاده حرفه ای و پیشرفته ای در اختیار صاحب کسب و کار قرار می گیرد. تمام این موارد با هزینه ی بسیار مقرون به صرفه ای نیز قابل انجام است که استفاه از این روش را بسیار جذاب می کند.
درست است! به راحتی می توانید کسب و کار آنلاینتان را با ساخت یک وبسایت بسازید و آن را مدیریت کنید. در صورتی که برای ساخت یک وبسایت این کار را به یک تیم حرفه ای بسپارید پس از انجام طراحی و راه اندازی کامل سایت، معمولا جلسات آموزش ویدیویی و آنلاین متعددی را برای استفاده و مدیریت وبسایت برای شما برگزار می کنند؛ شما با استفاده از این آموزش ها به راحتی می توانید از امکانات وبسایت استفاده کنید و مدیریت آن را بر عهده بگیرید.
اما توجه کنید که موارد مهمی مثل رفع مشکلات فنی یا سئو سایت حتما باید توسط یک متخصص با تجربه انجام شود و در صورت اشتباه در این موارد، سایت می تواند دچار مشکلات مختلفی شود که هزینه ی رفع این مشکلات بسیار بیشتر از استخدام یک نیروی فنی و متخصص است.
ساخت سایت توسط افراد غیر حرفه ای برای مقاصد تجاری و بیزینسی اصلا توصیه نمی شود. اما می توانید با تحقیق و پرس و جو یک طراح یا شرکت طراحی را پیدا کرده و با آن ها قرارداد طراحی سایت ببندید. پس از انجام مراحل اولیه و بستن قرارداد ها، جلسات مختلف مشاوره و نیاز سنجی با شما تشکیل می شود و می توانید تمام نیاز های خود را در این جلسات مطرح کنید تا این موارد در سایت شما مد نظر قرار بگیرد.
برای اینکه بخواهید از کد نویسی برای ساخت وبسایت استفاده نکنید دو روش پیش پای شما قرار می گیرد:
اولین روش استفاده از سایت ساز است که این روش به دلیل محدودیت هایی که دارد توصیه نمی شود.
دوین روش استفاده از وردپرس و قالب و افزونه های اورجینال است که می تواند با سرعت و امکانات بسیار زیاد یک وبسایت حرفه ای را برای شما آماده کند.
شما به هر روشی که وبسایت را بسازید امکان آمدن آن در گوگل وجود دارد، به شرطی که استاندارد های گوگل را در آن رعایت کرده باشید. به طور کلی به روش های زیر می توانید یک وبسایت داشته باشید که امکان آمدن آن در گوگل وجود داشته باشد:
۱- ساخت سایت با برنامه نویسی اختصاصی
۲- ساخت سایت با وردپرس
۳- ساخت سایت با سایت ساز
در مقاله بالا انواع روش ها و مزیت های هرکدام را به صورت خلاصه به شما توضیح دادیم که امیدواریم برای شما مفید بوده باشد. در صورت نیاز به گرفتن اطلاعات بیشتر راجع به موضوعات مختلف این حوزه، حتما مقالات دیگر وبسایت اوبرا را نیز مطالعه کنید.
در دنیای ارتباطات آنلاین، امروزه، رقابت برای جذب توجه و ترافیک وبسایتها در گوگل بیپایان…
آیا تا به حال به دنبال راهکارهایی برای بهبود رتبه سایت خود در گوگل بودهاید؟…
آیا تا به حال به دنبال راهی برای افزایش رتبه سایت خود در موتورهای جستجوگر…
در دنیای امروزی که وبسایتها و رسانههای آنلاین جزئی از حیات روزمره ما شدهاند، ابزارهایی…
اگر صاحب یک وبسایت هستید، باید بدانید که برای افزایش بازدید سایت خود نیاز به…
همان طور که ممکن است حدس زده باشید، در این ویدیو قرار نیست بگوییم چطور…