اگر به دنبال ساخت سایت به هر دلیلی هستید، احتمالا دامنه ir برای انتخاب پسوند یکی از گزینه های انتخابی شما است. برای ساخت سایت ir در این مطلب توضیحاتی داده شده که می تواند برای شما مفید باشد. از اینکه پسوند ir برای چیست و به چه معنا هست تا روش ساخت آن و میزان هزینه و بقیه موارد مهم؛ پس با اوبرا همراه باشید.
دامنه ها از نظر پسوند به دسته های زیادی تقسیم می شوند. از دامنه های محلی و کشوری گرفته تا بین المللی، آکادمیک، دولتی و…؛ اما دامنه ir پسوند رسمی کشور ایران است و این دامنه فقط از طریق دولت ایران قابل خرید است. تنها مرجع فروش این دامنه نیز وبسایت ایرنیک است.
دامنه ir یک سری زیر شاخه نیز دارد که بستگی به ارگان یا سازمانی که درخواست دریافت این دامنه را می دهد مجاز به دریافت این زیر شاخه های می باشد. از جمله ی این زیر شاخه ها:
دامنه های بالا معمولا در وبسایت های دولتی مانند ثبت نام یارانه می بینید یا دامنه org را در وبسایت سنجش ممکن است دیده باشید؛ همچنین gov نیز برای دامنه های دولتی خیلی زیاد به کار می رود. توجه داشته باشید که این زیر شاخه های دامنه ir را یک شخص حقیقی امکان خرید آن را ندارد و حتما باید در قالب یک فرد حقوقی یا یک سازمان یا ارگان خصوصی یا دولتی درخواست دریافت این دامنه ها داده شود.
برای ثبت دامنه ir دو راه دارید که هر دو در نهایت یک سری مراحل مشابه دارند که باید انجام دهید.
راه اول:
اما راه دوم خرید دامنه به صورت مستقیم از خود ایرنیک است که تنها مزیتی که ممکن است داشته باشد، در بعضی موارد هزینه ی خرید دامنه اندکی از وبسایت های دیگر در این وبسایت کمتر است. اما بقیه مراحل مشابه مواردی است که در بالا توضیح دادیم.
به طور کلی پسوند های دامنه ها تفاوتی با هم ندارند اما اگر بخواهیم با جزییات به این مورد بپردازیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در صورتی که بخواهید از سرویس هایی استفاده کنید که تحت تحریم باشند ممکن است به دامنه های ir خدمات خود را ارائه ندهند و مجبور به استفاده از دامنه های بین المللی مانند com برای استفاده از این سرویس ها هستید. پس پیشنهاد می دهیم حتما در هنگام خرید دامنه حداقل یکی از دامنه های بین المللی را برای وب سایت خود تهیه کنید.
مورد بعدی استفاده راحت تر کاربران اینترنت از دامنه com است. دامنه com به خاطر قدیمی بودن و پر سابقه تر بودن و استفاده زیاد سایت های معروف از این پسوند بین کاربران خیلی محبوب تر و شناخته شده تر است. به همین دلیل باعث می شود کاربران احساس و اطمینان بیشتری نسبت به وبسایتی که با دامنه com ساخته شده است داشته باشند و همچنین راحت تر آدرس سایت را به خاطر بسپارند.
این مواردی است که می توان برای تفاوت بین این دو پسوند به آن ها اشاره کرد. که ممکن است برای بعضی از کسب و کارها مهم باشد و برای برخی اهمیت خاصی نداشته باشد. این کاملا بستگی به استراتژی هر کسب و کاری می تواند متفاوت باشد.
برای اطلاع دقیق از هزینه ای که باید برای ثبت دامنه ir پرداخت کرد بهتر است وارد سایت های فروش دامنه شوید و قیمت آن را مشاهده کنید. اما در زمان نوشتن این مطلب قیمت دامنه ملی ir در سایت های مثل نت افراز و ایران سرور ۲۹۰۰۰ تومان است که ممکن است در آینده تغییر کند. اما خوب است که بدانید این دامنه ارزان ترین دامنه ای است که می توانید برای وبسایت خود به ثبت برسانید. این هزینه برای یک سال از شما دریافت می شود؛ اما برای ثبت دامنه بین المللی هزینه ثبت و خرید دامنه بسیار بالاتر از این مبلغ برای یک سال است.
اگر بخواهید که روش ثبت دامنه را انجام دهید که در بالا توضیحات مرتبط با این موضوع را به شما شرح دادیم. اما در صورتی که بخواهید بدانید یک سایت با دامنه IR چطور ساخته می شود، باید گفت که هیچ تفاوتی در روند ساخت سایت ها با پسوند های متفاوت ندارد. بهتر است بگوییم اصلا پسوند دامنه در ساخت سایت هیچ ارتباطی ندارد. سایت پس از طراحی توسط تیم طراح روی هاست یا سرور خریداری شده مرتبط با این سایت نصب می شود و سپس ادامه روند کار پروژه بر روی سرور اصلی انجام می شود. پس از آن با استفاده از DNS که یک بحث تخصصی است، هاست به دامنه متصل می شود.
پس از اتصال سرور و دامنه، با زدن نام دامنه در مرورگر سایت قابل مشاهده می شود.
دامنه یا دامین یک آدرس اینترنتی است که کاربران و موتور های جستجو با استفاده از آن می توانند وارد وبسایت شما شوند. این آدرس برای تمام وبسایت ها اختصاصی بوده و هیچ دامنه ای مشابه دامنه ی دیگر نمی تواند باشد. همچنین همان طور که گفتیم دامنه ها به دسته های مختلف تقسیم می شوند که مهمترین آن ها دامنه های بین المللی و ملی است که بیشترین درخواست را برای ثبت دارند.
در دنیای ارتباطات آنلاین، امروزه، رقابت برای جذب توجه و ترافیک وبسایتها در گوگل بیپایان…
آیا تا به حال به دنبال راهکارهایی برای بهبود رتبه سایت خود در گوگل بودهاید؟…
آیا تا به حال به دنبال راهی برای افزایش رتبه سایت خود در موتورهای جستجوگر…
در دنیای امروزی که وبسایتها و رسانههای آنلاین جزئی از حیات روزمره ما شدهاند، ابزارهایی…
اگر صاحب یک وبسایت هستید، باید بدانید که برای افزایش بازدید سایت خود نیاز به…
همان طور که ممکن است حدس زده باشید، در این ویدیو قرار نیست بگوییم چطور…