در این مقاله سعی می کنیم اطلاعات مفیدی از قیمت طراحی سایت تک صفحه ای تا روش های طراحی و موارد استفاده از سایت تک صفحه ای و مواردی که می تواند در این مورد برای شما مفید بوده تا با این نوع سایت آشنا شوید، بپردازیم. همچنین در این این مقاله ۱۰ قدم مهم که باید برای پیدا کردن قیمت و عواملی که روی قیمت تاثیرگذار هستند را به طور کامل می شناسید.
طراحی سایت تک صفحه ای چیست ؟
سایت های تک صفحه ای عموما برای معرفی شرکت ها و اشخاص به کار می رود. شرکت ها برای معرفی مختصر خود و افرادی که در شرکت مشغول به کار هستند و همچنین معرفی پروژه ها، سوابق و افتخارات کسب شده، از این سایت های تک صفحه ای استفاده می کنند. اشخاص نیز برای نمایش رزومه، معرفی خود، نمایش سوابق و موارد دیگر از این نوع وبسایت ها استفاده می کنند.
برای شناسایی سایت های تک صفحه ای، معمولا به این صورت است که وقتی روی گزینه های داخل منو کلیک می کنید، صفحه به صورت خودکار به پایین اسکرول خورده و بر روی قسمتی که مربوط به آن گزینه ی خاص است می رود.
هزینه طراحی سایت تک صفحه ای
هزینه ی طراحی سایت به موارد مختلفی بستگی دارد. که در زیر به موارد مهم آن می پردازیم:
- استفاده از سیستم مدیریت محتوا آماده
- استفاده از برنامه نویسی اختصاصی از پایه
- استفاده از سیستم مدیریت محتوا آماده ولی با برنامه نویسی اختصاصی
- نوع هاست و دامنه
- امکانات وبسایت تک صفحه ای
- میزان زمان برای دیتا اینتری یا ورود اطلاعات
- انجام کارهای سئو بر روی سایت
- فورس زمانی
-
استفاده از سیستم مدیریت محتوا آماده
سیستم های مدیریت محتوای آماده مثل: وردپرس، جوملا و دروپال که در بین همه ی این ها وردپرس از همه محبوب تر و قوی تر است؛ باعث کاهش زمان و هزینه ی راه اندازی وبسایت ها می شود. این سیستم ها توسط تیم های قوی و حرفه ای خارجی برنامه نویسی شده و توسط این شرکت ها ارائه و پشتیبانی می شوند. با استفاده از این سیستم می توان بیس و پایه ی یک وبسایت خام را بدون استفاده از برنامه نویسی اختصاصی و صرف زمان و هزینه ی زیاد، به بهترین شکل ساخت.
استفاده از وردپرس به دلیل فراگیر بودن و محبوبیت بسیار زیاد، امکان توسعه با سرعت زیاد و هزینه ی کم را برای هر وبسایتی فراهم می کند. وبسایت های تک صفحه ای نیز می توانند، برای ساخت و راه اندازی پایه ی وبسایت از این سیستم مدیریت محتوای محبوب استفاده کنند.
-
استفاده از برنامه نویسی اختصاصی از پایه
عموما راه اندازی وبسایت های مختلف با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی، بسیار هزینه ی راه اندازی وبسایت ها را افزایش می دهد و زمان زیادی نیز باید برای نهایی شدن یک وبسایت صرف شود. از آن مهمتر هزینه ی پشتیبانی و توسعه وبسایت در آینده افزایش پیدا می کند.
اما در صورتی که وبسایت های برنامه نویسی شده ی اختصاصی به صورت حرفه ای برنامه نویسی و اجرا شده باشند، معمولا سبک تر از وبسایت هایی که به روش های دیگر طراحی می شوند هستند و سرعت لود بالایی دارند.
-
استفاده از سیستم مدیریت محتوا آماده ولی با برنامه نویسی اختصاصی
روش دیگری که وبسایت های زیادی از آن استفاده می کنند، استفاده از وردپرس برای ساخت پایه ی وبسایت خام است ولی برای طراحی قالب و ظاهر سایت و همچنین امکانات مختلف، از برنامه نویسی اختصاصی استفاده می شود. این روش هزینه ی کمتری نصبت به برنامه نویسی اختصاصی از پایه دارد ولی بازهم هزینه ی خیلی بالاتری نسبت به استفاده از قالب ها و افزونه های آماده دارد. همچنین زمان راه اندازی پروژه نیز نسبت به استفاده از قالب های آماده بیشتر است ولی از برنامه نویسی اختصاصی از پایه معمولا کم تر می باشد.
-
نوع هاست و دامنه
هاست و سرور، کامپیوتر های بزرگ و پیشرفته ای هستند که وبسایت ها درون آن های نصب و راه اندازی می شود و به این وسیله در دسترس تمام دنیا در اینترنت قرار می گیرند.
دامنه، پسوندی است که بعد از نام وبسایت شما نوشته می شود و انوع مختلف و زیادی را دارد که هر کدام قیمت های متفاوتی دارند.
نوع در هزینه ی اولیه پروژه بسیار می تواند موثر باشد. وبسایت های فروشگاهی معمولا نیاز به هاست های قوی دارند که طبیعتا قیمت آن ها نیز بالاتر است. اما وبسایت های تک صفحه ای در صورتی که به صورت اصولی طراحی شده باشند معمولا نیاز به هاست خیلی قوی ندارند و از این بابت هزینه ی اولیه نسبت به سایت های دیگر کاهش پیدا می کند. توجه داشته باشید که هاست ها باید به صورت دوره ای تمدید شوند و این هزینه در صورتی که بالا باشد می تواند در طولانی مدت هزینه ی زیادی را به شما تحمیل کند.
پس انتخاب هاست باید توسط یک متخصص با در نظر گرفتن امکانات و نوع وبسایت، انجام شود تا هزینه ها مقرون به صرفه تر شوند.
نوع دامنه نیز می تواند در افزایش یا کاهش هزینه ها تاثیر گذار باشد. معمولا ارزان ترین دامنه ir است که با هزینه ی خیلی کمی می تواند آن را برای یک سال یا بیشتر خریداری کنید. ولی دامنه های بین المللی مثل com، co و… قیمت های به مراتب بیشتری دارند، که معمولا پیشنهاد می شود هر اسمی را که برای دامنه انتخاب می کنید پسوند های com و ir حتما خریداری کنید؛ چون اکثر کاربران با این دامنه های آشنایی بیشتری دارند و استفاده از این این دو دامنه برایشان راحت است.
توجه داشته باشید که تمام دامنه ها باید به صورت سالانه یا چندساله تمدید شوند و در صورت عدم تمدید آن ها توسط مالک، دامنه صلب امتیاز می شود و از دسترس شما خارج می شود. پس حتما هزینه های دوره ای تمدید دامنه را نیز در بودجه ی آینده ی خود لحاظ کنید.
-
امکانات وبسایت تک صفحه ای
وبسایت های تک صفحه ای با توجه به ماهیتی که دارند، معمولا دارای امکانات زیادی نیستند؛ چون هدف ساخت یک وبسایت تک صفحه ای نمایش خلاصه ای از اطلاعات یک شخص یا شرکت و سوابق آن و توضیحات مختصر دیگر است و در نهایت نیز یک فرم برای ارتباط کاربران با مدیریت سایت وجود دارد. اما می توان بسته به نیاز هر و کسب و کاری این نوع وبسایت را نیز با امکانات بیشتر و حرفه ای تری مجهز کرد و محدودیتی در این مورد وجود ندارد.
اما همان طور که گفتیم عموما وبسایت های تک صفحه ای بسیار ساده طراحی می شوند، به نحوی که در بالا یک منو وجود دارد که با کلیک بر روی هر گزینه، صفحه به صورت خودکار اسکرول خورده و دقیقا به قسمتی که به آن گزینه در صفحه مربوط است می رود تا کاربر بتواند در سریعترین زمان ممکن این اطلاعات را مشاهده کند.
-
میزان زمان برای دیتا اینتری یا ورود اطلاعات
دیتا اینتری یا ورود و ثبت و انتشار اطلاعات برای تمام وبسایت ها وجود دارد و سایت تک صفحه ای نیز از این مورد مستثنا نیست. هرچه اطلاعاتی که کارفرما برای ثبت در سایت به طراح می دهد بیشتر باشد و نیاز به زمان بیشتری برای نوشتن و بارگذاری و طراحی این مطالب از طراح بگیرد، باعث افزایش هزینه ی پروژه می شود.
هزینه دیتا اینتری در برخی از شرکت های طراحی سایت ممکن است به صورت جداگانه محاسبه شود. اگر هم می خواهید بدانید دیتا اینتری چیست، حتما وبلاگ اوبرا را دنبال کنید تا مقاله مرتبط با این موضوع را از دست ندهید.
-
انجام کارهای سئو بر روی سایت
انجام کارهای سئو برای تمام سایت ها مورد نیاز است و بسته به نوع کسب و کار و نیاز های کارفرما می تواند این موارد متفاوت باشد. وبسایت های تک صفحه ای در صورتی که قسمت وبلاگ نداشته باشند، معمولا باید در همان صفحه ای اصلی روی کلمات کلیدی که مورد نیاز کارفرما است مقداری کار شود؛ اما به دلیل نداشتن وبلاگ مقداری دست سئو کار برای انجام کارهای سئو و تولید محتوا بسته می باشد. هرچند تمام کارهای سئو تکنیکال از جمله بررسی سرعت سایت، لینک ها و… می توان بر روی این سایت انجام شود.
در صورتی که قسمت وبلاگ در طراحی برای وبسایت های تک صفحه ای در نظر گرفته شود، برای کلمات کلیدی خیلی بیشتری می توان ورودی گرفت و سایت بازدید بسیار بیشتری را تجربه خواهد کرد. پس در صورت نیاز به گرفتن ورودی از گوگل حتما طراحی قسمت وبلاگ را نیز جزو لیست نیاز های خود قرار دهید.
-
فورس زمانی
در روند طراحی سایت، طراحان معمولا با توجه به تجربیاتی که از ساخت وبسایت های مختلف دارند، یک بازه ی زمانی مشخصی را برای راه اندازی و بهره برداری از پروژه به کارفرما، در شروع کار اعلام می کنند؛ اما در صورتی که کارفرما نیاز داشته باشد پروژه در زمان خیلی کمتری آماده شود، هزینه انجام پروژه بالاتر خواهد رفت. این افزایش هزینه به دلیل زمان زیادی است که باید طراح در یک روز فقط روی یک پروژه خاص صرف کند و نمی تواند هیچ پروژه یا پشتیبانی دیگری را طی این مدت انجام دهد.
استفاده از قالب های آماده یا اختصاصی
در قبل توضیحاتی راجع به استفاده همزمان از وردپرس و برنامه نویسی اختصاصی برای پیاده کردن قالب و امکانات گفتیم. استفاده از قالب های آماده می تواند در روند انجام پروژه با سرعت بیشتر بسیار موثر باشد؛ اما از طرف دیگر در بعضی موارد قالب ها و افزونه هایی که به صورت آماده استفاده می شود مقداری سنگین تر است موارد برنامه نویسی شده ی اختصاصی است ولی در صورتی که به شکل حرفه ای توسط یک طراح با تجربه از آن ها استفاده شود، به بهینه ترین شکل ممکن کار خود را انجام می دهد.
از طرف دیگر هزینه های انجام قالب اختصاصی بسیار بیشتر از قالب آماده است و این می تواند در خیلی از موارد کارفرما را به درخواست استفاده از قالب های آماده سوق دهد. تصمیم گیری استفاده از قالب های آماده یا اختصاصی در طراحی سایت تک صفحه ای بسته به نیاز کارفرما و مشاوره ای که با طراح دارد مشخص می شود. به طور کلی بگوییم در صورتی که در طراحی سایت خود نیاز به شخصی سازی های خیلی پیچیده و سنگین دارید که می دانید در کمتر وبسایتی همچین کاری انجام شده است، باید از برنامه نویسی اختصاصی و قالب اختصاصی استفاده کنید.
تاثیر طرح و گرافیک سایت بر قیمت
در حوزه دیجیتال مارکتینگ همیشه هزینه و قیمت ها، در صورتی که یک پروژه زمان خیلی بیشتری نسبت به حالت عادی نیاز داشته باشد، افزایش پیدا می کند. همچنین در صورتی که یک طرح اختصاصی که تا به الان روی سایت دیگری پیدا نشده است را بخواهید به صورت اختصاصی برای شما انجام شود، بدیهی است باید هزینه ی بیشتری را برای این موضوع پرداخت کنید. اما در صورتی که یک وبسایت با ظاهر و گرافیک استاندارد با شخصی سازی های معمول بخواهید، موضوع طرح و گرافیک هزینه ی اضافی برای شما در بر نخواهد داشت.
کاربرد سایت تک صفحه ای ؟
در اغلب اوقات، کاربرد سایت های تک صفحه ای برای معرفی شرکت ها و اشخاص به کار برده می شود. شرکت ها، توضیحات مختصری راجع به شرکت، سوابق و پروژه ها، تیمی که مشغول به کار هستند، افتخارات و موارد دیگه رو داخل این نوع وبسایت قرار می دهند. برای اشخاص نیز می توان برای معرفی شخص، نمایش رزومه کاری یا تحصیلی و موارد دیگر اشاره کرد.
چرا سایت تک صفحه ای ؟
در صورتی که در وبسایت خود فروش کالا، خدمات یا محصولی را انجام نمی دهید و می خواهید صرفا یک معرفی و نمایش سوابق و موارد این چنین را به نمایش بگذارید، بهتر است از سایت تک صفحه ای استفاده کنید. این سایت ها مزیت بزرگی که نسبت به انواع دیگر وبسایت ها دارند، سبکی و سرعت لود بالای آن ها است. البته توجه داشته باشید این سرعت زمانی اتفاق می افتد که سایت توسط یک طراح حرفه ای به صورت اصولی ساخته شده باشد.
نمونه های سایت تک صفحه ای
در اینجا لیستی از سایت ها تک صفحه ای را به شما معرفی می کنیم که می توانید با کلیک بر روی نام آن ها، وبسایت را باز کرده تا بهتر آشنا شوید:
- معرفی شرکت هاستینگ
- شرکت عمرانی
- آژانس تبلیغاتی
- معرفی یک طراح
- معرفی یک محصول خاص
- وکالت
- معرفی مرکز پزشکی
- معرفی طراح و عکاس
قیمت سایت تک صفحه ای با قالب اختصاصی
قیمت سایت تک صفحه ای با قالب اختصاصی بسته به امکانات و زمانی که برای برنامه نویسی اختصاصی قالب صرف می شود می تواند متفاوت باشد، اما حداقل هزینه برای برنامه نویسی اختصاصی بالای ۱۰ میلیون تومان است (در زمان نوشتن این مقاله) که با بالا رفتن امکانات و پیچیدگی پروژه هزینه افزایش پیدا می کند.
قیمت سایت تک صفحه ای با قالب آماده
قیمت سایت تک صفحه ای با قالب آماده نیز با توجه به امکانات و مواردی که در قبل داخل این مقاله گفته شد از حداقل ۳ میلیون تومان در زمان نوشتن این مقاله است. البته با افزایش امکانات و موارد دیگر این هزینه می تواند تا ۲۰ میلیون تومان و حتی بیشتر افزایش پیدا کند.
مزایای طراحی سایت تک صفحه ای
مهمترین مزیت از بین مزایای طراحی سایت تک صفحه ای، سرعت بالای لود سایت است. دیگر مزیت ها: سادگی در استفاده توسط کاربر، هزینه ی پایین تر نسبت به سایت فروشگاهی، سرعت آماده شدن و بهره برداری از وبسایت و… است.
معایب سایت تک صفحه ای
معایب سایت تک صفحه ای می تواند همان مزیت آن باشد که در عین حالی که ساده است و سرعت لود بالایی دارد، بسیاری از امکانات وبسایت های دیگر درون این وبسایت وجود ندارد. به طور مثال مهمترین امکان در سایت های فروشگاهی، امکان فروش محصول، کالا یا خدمات است که در وبسایت تک صفحه ای این امکان وجود ندارد.
مراحل ساخت وب سایت تک صفحه ای
مراحل ساخت وب سایت تک صفحه ای بسته به درخواست و نیاز کارفرما می تواند متفاوت باشد، اما روند معمولی که انجام می شود به شکل زیر می باشد:
- مشاوره و نیاز سنجی
- خرید هاست و دامنه
- خرید قالب اورجینال و افزونه های مورد نیاز
- نصب وردپرس خام بر روی هاست
- نصب قالب و افزونه ها
- انجام طراحی و تغییرات و تنظیمات روی قالب و افزونه ها
- وارد کردن اطلاعات مورد نیاز کارفرما در صفحه ی سایت
- انجام تست و بررسی توسط طراح و بررسی مجدد توسط کارفرما
- پایلیش سایت و تحویل پروژه
سایت تک صفحه ای وردپرس
همان طور که گفتیم سایت های تک صفحه ای می توانند هم به صورت اختصاصی از پایه برنامه نویسی شوند و هم از طریق سیستم مدیریت محتوای وردپرس، یک سایت تک صفحه ای وردپرس ایجاد شود، که به تفصیل در بالا به آن پرداختیم. با مطالعه ی کامل این مقاله می توانید اطلاعات خوبی را راجع به استفاده از این نوع وبسایت پیدا کنید.
جداول قیمت طراحی سایت تک صفحه ای
قیمت طراحی سایت تک صفحه ای | |||
قیمت | نوع ساختار سایت | امکانات | مدت زمان پروژه |
از ۳ میلیون تومان | استفاده از وردپرس | بسته به هزینه می توان تمامی امکانات گفته شده در مقاله را داشته باشد | حداقل ۱۰ روز |
از ۱۰ میلیون تومان | استفاده از قالب های اختصاصی | بسته به هزینه می توان تمامی امکانات گفته شده در مقاله را داشته باشد | حداقل ۳۰ روز |
از ۳۰ میلیون تومان | برنامه نویسی اختصاصی از پایه | بسته به هزینه می توان تمامی امکانات گفته شده در مقاله را داشته باشد | حداقل ۴۵ روز |
شاید براتون جالب باشه که بدونید آیا میشه یک سایت رو به صورت کامل از یک شخصی خرید و از انجام مراحل مختلف این کار خلاص شد؟ برای جواب این سوال یک مقاله با موضوع نحوه خرید سایت داریم که می تونه جوابتون رو بده، پیشنهاد می دیم حتما مطالعش کنید.
تاریخ آخرین تغییر: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
من برای کارم نیاز به طراحی سایت تک صفحه ای دارم شما این کار رو انجام میدید؟
بله، وبسایت اوبرا طراحی و ساخت انواع وبسایت ها از جمله طراحی سایت تک صفحه ای رو انجام میده. لطفا داخل صفحه تماس با ما فرم مشاوره رو تکمیل کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرن.