قیمت طراحی سایت با وردپرس به عوامل مختلفی بستگی دارد که اول از همه باید با این عوامل آشنا شوید تا بتوانید با توجه این موارد و امکاناتی که نیاز دارید کمترین و بیشترین قیمت طراحی سایت با وردپرس را به دست آورید. اما به صورت کلی یک قیمت به عنوان کمترین و یک قیمت با عنوان بیشترین را به شما ارائه خواهیم داد.
طراحی سایت اختصاصی
در این مقاله بر روی طراحی سایت با وردپرس تمرکز داریم و منظور ما از طراحی سایت اختصاصی، برنامه نویسی قالب و امکانات سایت با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP و برنامه نویسی وردپرس است. در وردپرس یک سایت را به دو شکل می توان طراحی کرد:
۱- با استفاده از قالب و افزونه های آماده وردپرس
۲- با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی وردپرس
۱- با استفاده از قالب و افزونه های آماده وردپرس
این روش به مراتب هزینه ی کمتری نسبت به برنامه نویسی اختصاصی وردپرس دارد. در این روش طراح، قالب را از سایت های فروش قالب خریداری کرده و بر روی وردپرس خام نصب می کند و تنظیمات و تغییراتی را در ظاهر و اطلاعات و تصاویر اعمال می کند. همچنین برای اضافه کردن امکانات مختلف از افزونه های آماده ای که در سایت فروش افزونه است، خریداری کرده و استفاده می کند و تنظیمات آن را شخصی سازی می کند.
۲- با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی وردپرس
در این روش به جز بیس و پایه ی سایت که توسط خود وردپرس برنامه نویسی شده بقیه ی موارد همگی از صفر تا ۱۰۰ برنامه نویسی می شود. از قالب گرفته که چه امکاناتی متناسب با درخواست کارفرما نیاز است تا امکانات اضافه ای که در صورت لزوم با استفاده از برنامه نویسی یک افزونه یا پلاگین به سایت اضافه می شود.
در این روش هزینه ی راه اندازی افزایش پیدا می کند اما باعث می شود وبسایت دقیقا همان امکاناتی را مورد نیاز است داشته باشد و نسبت به یک وبسایتی که با روش اول ساخته شده سبک تر و سریعتر باشد. البته در صورتی که برنامه نویسی به صورت حرفه ای و اصولی انجام شده باشد.
قیمت طراحی سایت وردپرسی با برنامه نویسی اختصاصی می تواند به مهارت و تجربه طراح هم بستگی داشته باشد. و هرچه وبسایت های بیشتر و با کیفیت تری را قبلا طراحی کرده و در نمونه کارهایش داشته باشد، معمولا هزینه ی بالاتری را برای هر پروژه دریافت خواهند کرد.
طراحی سایت با وردپرس
همان طور که گفتیم در این مقاله فقط به طراحی سایت با وردپرس می پردازیم. این روش از لحاظ هزینه بسیار به صرفه است و همچنین سرعت بالایی در راه اندازی وجود دارد و از همه مهمتر امکان توسعه و اضافه کردن امکانات به وبسایت در آینده به سریعترین و کم هزینه ترین شکل صورت می گیرد.
به همین دلیل این روش راه اندازی سایت، بسیار به کسب و کار ها پیشنهاد می شود، همان طور که بیشتر سایت ها در دنیا با استفاده از این سیستم قدرتمند پیاده سازی شده است. اگر هم می خواهید بدانید قیمت سایت وردپرس برای هر کسب و کاری چقدر می شود پیشنهاد می دهیم ادامه ی این مطلب را مطالعه کنید.
طراحی سایت فروشگاهی
در بین سایت هایی که با وردپرس ساخته می شود عموما وبسایت های فروشگاهی هزینه ی بیشتری را برای راه اندازی نیاز دارند. این هزینه ی بیشتر به دلیل امکانات بیشتری است که این وبسایت ها نسبت به انواع سایت های دیگر نیاز دارند. امکاناتی همچون سیستم فروش، صفحات محصولات، سفارش گیری، حساب کاربری و موارد بسیار دیگر که همگی باعث افزایش این هزینه می شوند. اما بازهم هزینه ی سایت فروشگاهی با وردپرس بسیار از روش های دیگر کمتر و به صرفه تر است.
یک خبر خوب اینکه قیمت طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به شکل های مختلفی برای شما در دسترس هست به صورتی که می توانید سفارش طراحی را به صورت یک پکیج بدهید و دیگر نگران امکاناتی نباشید که ممکن است در حال حاضر ندانید که نیاز دارید و بعدا به آن ها نیاز پیدا کنید و استفاده از پکیج طراحی این کمک را به شما می کند. در مقابل هم می توانید به صورت جزء جزء سفارش گذاری کنید. به هر حال دست شما برای هر حالی کاملا باز هست.
طراحی سایت شرکتی
در طراحی سایت های شرکتی معمولا نوع سایت تک صفحه ای محبوب تر است. به این صورت که تمام اطلاعات مورد نیاز همگی در یک صفحه قرار گرفته اند و کاربر با کلیک بر روی گزینه هایی که در منو وجود دارد سایت به صورت خودکار اسکرول خورده و به قسمت مورد نظر که اطلاعاتی که نیاز است با توجه به گزینه ی موجود در منو در آن قرار گرفته است، نمایش داده شود.
این نوع سایت ها به دلیل عدم نیاز به امکانات و افزونه های خاص بسیار سبک هستند و سرعت لود بالایی دارند. همچنین هزینه ی طراحی این نوع سایت ها در اغلب اوقات کمتر است وبسایت های فروشگاهی هستند. اما ممکن است به درخواست کارفرما و نیاز آن کسب و کار نیاز باشد که یک وبسایت شرکتی با امکانات فروشگاهی طراحی شود، زیرا آن شرکت نیاز دارد خدمات خود را نیز در وبسایت برای فروش قرار دهد.
در این صورت هزینه ی طراحی وبسایت شرکتی بالاتر می رود و ممکن است حتی از یک وبسایت فروشگاهی نیز بیشتر شود.
طراحی سایت ارزان
در روش هایی که می توان یک وبسایت را راه اندازی کرد وردپرس تقریبا در طراحی سایت ارزان بهترین گزینه است. یک سایت وردپرس در صورتی که به طرز اصولی و حرفه ای راه اندازی شود بسیار مقرون به صرفه است. اما باید یک نکته را به شما بگوییم با وردپرس می توان حتی وبسایت هایی با هزینه ی تقریبا صفر هم راه اندازی کرد، به صورتی که تمام امکانات از جمله قالب ها و افزونه ها را همگی از سایت های رایگان و نامعتبر دانلود کرده و آن ها را بر روی وردپرس خام توسط خودتان با دیدن یک آموزش از سطح اینترنت، نصب کرد و سایت را با یک هاست بسیار ارزان بالا آورد.
اما به شما این اطمینان را می دهیم که این بدترین کاری است که می توانید برای شروع یک وبسایت انجام دهید و کاملا در آینده ی نزدیک خواهید کرد. سایتی که با این روش ساخته شده باشد نه تنها در گوگل به درستی رتبه نمی گیرد بلکه به راحتی می تواند مورد حمله و سو استفاده هکرها قرار بگیرد.
طراحی سایت داروخانه
داروخانه ها جزو اصنافی هستند که کمتر از این روش فروش به صورت حرفه ای استفاده کرده اند. طراحی سایت داروخانه متناسب با نیاز داروخانه ها انجام شده و تمام نیاز های مشتری داروخانه ها را پاسخ می دهد. جالب است بدانید به دلیل اینکه داروخانه های کمی از فروش آنلاین از طریق وبسایت استفاده می کنند، بازار بکری دارد و در صورت حضور در این بازار فروش های خیلی خوبی را تجربه خواهید کرد.
بنا به تجربه ای که تیم اوبرا در طراحی و مدیریت وبسایت های داروخانه ای داشته است عموما فروش وبسایت این داروخانه ها به مراتب از فروش فیزیکی در داروخانه بیشتر خواهد بود و کمک بسیار زیادی به افزایش درآمد داروخانه خواهد کرد.
قیمت طراحی سایت
بذارید در اینجا مستقیما بگوییم هزینه ی یک سایت چقدر است! با توجه به مطالبی که تا به اینجا خوانده اید و با روش های مختف آشنا شده اید، یک سایت وردپرس در کمتر حالت می تواند با مبلغی کمتر از ۵۰۰ هزار تومان راه اندازی شود اما باتوجه به مواردی که در بالا گفته بودیم؛ و در بیشترین حالت می تواند مبلغی بیشتر از ۵۰ میلیون هزینه داشته باشد.
پس قیمت وبسایت وردپرس در یک بازه ای تعیین می شود و بستگی به نیازهای هر پروژه می تواند متفاوت باشد. مثل همیشه اول از همه نیازهای خود را کاملا دقیق و شفاف یادداشت کنید و سپس از هر هر جایی که می خواهید می توانید خیلی دقیق تر استعلام قیمت ها را بگیرید.
البته می توانید برای دانستن اینکه طراحی سایت با وردپرس قیمت آن چقدر برای شما هزینه دارد و دقیق تر هزینه های راه اندازی فروشگاه آنلاین را بدانید به قسمت خدمات وبسایت اوبرا مراجعه کنید و کاملا با قیمت های و امکانات هر پلن آشنا شوید.
هزینه طراحی سایت با وردپرس
اگر تمامی مطالب این مقاله را با دقت مطالعه کرده باشید تا به این می توانید تخمینی از هزینه ی طراحی سایت با وردپرس را برای خودتان زده باشید و متوجه شده باشید که حدود هزینه ها یا حتی هزینه ی دقیق راه اندازی یک وبسایت در چه حد می باشد.
حداقل و حداکثر هزینه طراحی سایت با وردپرس
همان طور که در قبل هم گفتیم، حداقل و حداکثر هزینه طراحی سایت با وردپرس، کاملا بستگی به روش استفاده از امکانات می باشد. برای راه اندازی می توان از ابزارهای رایگان ولی بی کیفیت استفاده کرد تا امکانات اورجینال و لایسنس دار که بسیار یک وبسایت را حرفه ای و قابل اطمینان می کند.
این موارد است که می تواند روی کمینه و بیشینه ی قیمت طراحی سایت وردپرس و راه اندازی آن بسیار تاثیرگذار باشد.
در اینجا هم می تونیم یک روش رو بهتون معرفی کنیم و اون هم خرید سایت هست و ما در اوبرا یک مقاله با موضوع نحوه خرید سایت داریم که می تونید خیلی خوب با این موضوع آشنا بشید.
قیمت طراحی سایت با وردپرس به زبان انگلیسی هزینش چقدر میشه و چقدر طول میکشه آماده بشه؟
وقت بخیر
هزینه ی طراحی سایت وردپرس تقریبا بین ۱۰ تا ۳۰ درصد می تونه بیشتر از وبسایت های دیگه باشه و زمانش هم بستگی به ابعاد کار داره. برای اطلاع دقیق تر پیشنهاد می دم در صفحه ی تماس با ما فرم مشاوره رو پر کنید تا باهاتون تماس گرفته بشه.
سلام ممنون از مطلبی که نوشتید. می خواستم بدونم هزینه ی طراحی سایت با وردپرس برای یک سایت شرکتی که در حوزه حسابداری هست چقدر هزینه داره؟
سلام وقت بخیر
برای سایت های شرکتی در صورتی که بخواهید به صورت تک صفحه ای طراحی بشه هزینه پروژه معمولا کمتر از یک سایت فروشگاهی میشه ولی اگر بخواهید خدمات یا محصولی داخل سایت برای فروش داشته باشید هزینه سایت مثل یک سایت فروشگاهی محاسبه میشه.