برای هر کاری روش های انجام مختلفی وجود دارد و طراحی سایت هم به همین شکل است. طراحی سایت به روش های مختلفی انجام می شود که ساخت سایت فروشگاهی رایگان، یکی از روش های طراحی سایت است. البته توجه داشته باشید که اگر بخواهید هزینه ای نکنید و یک سایت داشته باشید باید زحمت بیشتری بکشید نسبت به زمانی که برای طراحی و ساخت سایت یک هزینه ای را به یک طراح می پردازید.
ساخت فروشگاه اینترنتی
ساخت فروشگاه اینترنتی یکی از مواردی است که خیلی زیاد به کسب و کارهایی که در حوزه فروش و خدمات هستند توصیه می شود. اما کسب و کارها همیشه نگرانی این را دارند که باید چطور هزینه های داشتن یک وبسایت را پوشش دهند. در اینجا باید بگوییم که شما می توانید با بودجه ای که اصلا فشاری روی کسب و کار شما اعمال نمی کند یک وبسایت حرفه ای داشته باشید. فقط باید بدانید که از کجا و چه طریقی اقدام کنید.
روش های مختلفی برای ساخت وبسایت وجود دارد که بسته به بزرگی کسب و کار و نیاز های آن این روش ها تغییر می کنند. اما باید بگوییم برای کسب و کارهای کوچک تا متوسط رو به بزرگ بهترین و کم هزینه ترین روش طراحی سایت استفاده از وردپرس است. این که بخواهید راجع به وردپرس بدانید باید در وبلاگ اوبرا جستجو کنید. اما به طور خلاصه بگوییم که این سیستم به زبان ساده یک نرم افزار تحت وب است که بر روی سرور نصب شده و امکاناتی به شما می دهد که می توانید بدون استفاده از کدنویسی و برنامه نویسی، از مزیت های یک داشتن یک وبسایت بهره ببرید.
البته این توضیح بسیار خلاصه ای است که در اینجا گفتیم و وردپرس بحث بسیار گسترده ای دارد که می توان آن را برای کارهای خیلی پیشرفته توسعه داد. پس بهتر است که بدانید اگر از وردپرس برای سایت خود استفاده کنید می توانید با گسترش کسب و کار خود، وبسایت را نیز پیشرفته تر و بزرگ تر کنید و این کار با کمترین هزینه و سختی نسبت به روش های دیگر برای شما در دسترس است.
البته روش های دیگری هم برای طراحی سایت وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
در ادامه باید به نتیجه برسید که بهترین روش برای طراحی سایت فروشگاهی کدام است و دقیقا متوجه خواهید شد که هر روش چه مزیت ها و معایبی را می تواند داشته باشد.
۳ روش ساخت سایت فروشگاهی رایگان
روش های مرسوم و در دسترس دیگر برای ساخت سایت به صورت خلاصه به شکل زیر است:
- طراحی سایت با برنامه نویسی اختصاصی
- طراحی سایت با وردپرس
- طراحی سایت با سایت ساز
هر کدام از روش های بالا مزیت های و معایب خود را دارد که باید با توجه به میزان بودجه شما و بزرگ بودن کسب و کار آن ها را انتخاب کرد. اما بدانید که بالای ۹۰ درصد کسب و کارها در شروع و حتی ادامه ی کار و رشد و بزرگ شدن کسب و کار از سیستم مدیریت محتوا وردپرس برای داشتن سایت بهره می برند.
بهترین فروشگاه ساز رایگان
فروشگاه ساز ها یکی از ابزار هایی هستند که نسبت به انواع روش های دیگر به سادگی می توانید یک وبسایت را بسازید. البته بهترین فروشگاه ساز رایگان هم فقط به مدت محدودی، خدمات خود را در اختیار افراد قرار می دهد و بعد از چند روز برای استفاده از این خدمات باید مبالغی را به صورت دوره ای پرداخت کنید، وگرنه سایت شما بسته شده و از دسترس خارج می شود.
فروشگاه ساز های در کنار مزیت هایی مثل سادگی و سرعت بالایی که در راه اندازی دارند اما معایب مهمی هم دارند که باید آن ها را بدانید.
از جمله مشکلات فروشگاه سازها، پرداخت دوره ای هزینه ها است. مورد بعدی محدودیت های خیلی زیادی است که برای شما اعمال می شود و برای ارتقا این محدودیت ها باید هزینه های بیشتری را پرداخت کنید و این برای افراد خوشایند نیست.
مورد مهم بعدی توسعه ناپذیری این سیستم است، به طوری که در صورتی که کسب و کار شما رشد کند اصلا نمی توانید وبسایت خود را بر اساس نیاز هایی که به وجود آمده است ارتقا دهید و این مشکلات زیادی را برای اکثر کسب و کار های به وجود می آورد.
کدام روش طراحی سایت مناسب است؟
حالا شما هستید که باید بین روش های موجود انتخاب کنید که چه روشی را می خواهید انتخاب کنید.
مثلا برنامه نویسی اختصاصی را انتخاب می کنید و با هزینه های زیاد و پیچیدگی های زیاد آن کنار می آیید، یا از فروشگاه ساز ها استفاده می کنید و سریع یک وبسایت به کمترین امکانات را برای خود می سازید.
یا اینکه روشی مثل استفاده از CMS وردپرس را انتخاب می کنید که هم امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد، هم سرعت بالایی در راه اندازی دارد و همزمان هزینه ی خیلی منطقی تری نسبت به استفاده از برنامه نویسی اختصاصی برای شما دارد.
پیشنهاد و راه چاره
پیشنهاد ما و راه چاره این است که قبل از هر کاری نیازهای خود را یادداشت کنید تا کاملا متوجه باشید که چه توقعی از داشتن یک وبسایت دارید؛ سپس با یک متخصص این حوزه صحبت کنید و مواردی که یادداشت کرده اید را با او مطرح کنید و یک نظر کارشناسی شده را دریافت کنید تا بتوانید منطقی ترین تصمیم را برای کسب و کار خود بگیرید.
راه اندازی وبسایت برای کسب و کار ها، کار واقعا مهمی است و باید توسط یک تیم حرفه ای این کار انجام شود، چون این وبسایت بعد از هزینه هایی که برای راه اندازی آن انجام می شود، قرار است یک بیزینسی توسط این سیستم انجام شود و در صورتی که مخاطبان خود را بتواند پیدا کند و به مشتری تبدیل کند محل بسیار مهمی برای این کسب و کار می شود، در نتیجه اگر هر اختلال یا مشکلی برای وبسایت به وجود بیاید ضربه سنگینی به کسب و کار شما وارد می شود.
پس این موضوع را جدی بگیرید و از شروع از افراد با تجربه و متخصص این حوزه مشورت بگیرید و در فاز بعدی که مرحله اجرا است حتما درخواست خود را به یک تیم حرفه ای یا یک متخصص طراحی وبسایت با تجربه بسپارید که خیالتان از مباحث فنی و تکنیکالی وبسایت راحت باشد و بتوانید آینده ی کاری کسب و کار خود را با این وبسایت به بهترین شکل بسازید.