طراحی سایت

راهنما و روش جامع سفارش طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی (مطمئن ترین روش)

راهنما و روش جامع سفارش طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی

در این مقاله سعی داریم یک راهنمای جامع جهت سفارش طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی برای کسب و کار هایی که می خواهند فروش آنلاین را شروع و تجربه کنند داشته باشیم. در این مطلب از شروع کار که تصمیم گیری شما برای داشتن سایت فروشگاهی اختصاصی است تا آخرین مرحله که رسیدن محصولات یا کالاهای شما به دست مشتریتان است توضیح می دهیم.

هدف از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

در گام صفر کار، مرحله ی تصمیم گیری است. احتمالا شما به نحوی با این مقوله آشنا شده اید که داشتن یک وبسایت فروشگاهی می تواند به افزایش درآمد و فروش شما کمک کند که این آشنایی می تواند از توصیه ی اطرافیان گرفته تا استفاده و خرید از فروشگاه های اینترنتی متعدد که از آن ها خرید کرده اید.

شما یا هیچ کسب و کار و محصولی ندارید یا الان در حال فروش در مغازه یا فروشگاه خود هستید در هر وضعیتی که باشید می توانید در فضای اینترنت فعالیت خودتان را شروع کنید. این فعالیت می تواند داشتن یک پیج اینستاگرام یا کانال تلگرام باشد یا یک وبسایت فروشگاهی اختصاصی که تاسیس کرده اید.

اما وقتی تصمیم به داشتن وبسایت دارید به هدف های زیر می رسید:

  • یک فضای فروش آنلاین دائمی به نام شما
  • توسعه و رشد کسب و کار با سرعت بسیار زیاد
  • تبلیغات و دیده شدن فروشگاه فیزیکی و آنلاین شما با هزینه ی کمتر نسبت به روش های قدیمی
  • شناسایی دقیق مشتریان و خواسته های آن ها
  • فروش به صورت شبانه روزی و هفت روز هفته بدون تعطیلی
  • درگیری بسیار کمتر نسبت به داشتن فروشگاه فیزیکی

و بسیار بسیار موارد دیگری که بعد از داشتن یک وبسایت می توانید آن ها را تجربه کنید که می تواند بسیار لذت بخش باشد.

 

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

 

هزینه طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟

هزینه ی طراحی سایت به عوامل خیلی زیادی می تواند وابسته باشد. بذارید یک مثال ساده بزنیم. مثلا شما می خواهید یک مغازه در یک محلی راه اندازی کنید؛ به چه شکلی می توانید آن را راه اندازی و شروع به فعالیت کنید؟

می توانید در یک کوچه بن بست خلوت و در محله ای ارزان و در مکانی کوچک و با کمترین امکانات مغازه خود را راه اندازی کنید که به طبع آن پیدا کردن مشتری بسیار سخت و حتی غیرممکن می شود یا مغازه ای در مرکز یک شهر بزرگ در یک بازار پر رفت آمد گرفته با فضایی بسیار بزرگ و شیک و لاکچری که هر مشتری را محو خود می کند و با یک افتتاحیه ی پر سروصدا تعداد بسیار زیادی از افراد را به خود جلب کرده و یک شروع خیلی قوی و پر مشتری داشته باشید.

طبیعتا مورد دوم بسیار مطلوب تر است اما هزینه ی بسیار بسیار بالاتری را روی دست شما در شروع کار می گذارد.

خب حال می توانیم بگوییم داشتن یک وبسایت هم مشابه این مثال است یعنی می توانید یک سایت کم امکانات با ظاهری بسیار بد و با سرعت خیلی پایین داشته باشید که هیچ کدام از صفحات آن در گوگل اصلا پیدا نمی شود و اگر هم کاربری وارد آن شود به محض ورود به قدری اذیت شده که به سرعت آن را بسته و وارد یک وبسایت بهتر که احتمالا رقیب شما هم هست بشود.

یا اینکه یک وبسایت با طراحی بسیار زیبا و مدرن داشته باشید که امکانات خیلی خوبی را در اختیار مشتری می گذارد و هر کسی محصولی را در گوگل سرچ می کند سایت شما جزو پیشنهاد های اول گوگل باشد و با سرعت بسیار بالا بتواند پاسخگو نیاز کاربران شما باشد. همچنین در هنگام خرید یا بعد از خرید، مشتری بتواند با سرعت با پشتیبانی مشتریان ارتباط برقرار کند و در صورت داشتن سوال یا نیاز به راهنمایی سریعا به او پاسخ داده شود. تصور کنید چه استقبالی از همچین سایتی خواهد شد.

حالا بهتر می توانید میزان هزینه ای که برای یک سایت می توانید انجام بدید را درک کنید، اما این را بدانید که هزینه ی شروع یک کسب و کار اینترنتی با وبسایت فروشگاهی اختصاصی حرفه ای و با امکانات خوب بسیار کمتر از یک فروشگاه فیزیکی با استاندارد های بالا است و شما خیلی راحت تر و کم هزینه تر می توانید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید.

بر خلاف خیلی از افراد یا وبسایت ها که هزینه ها و امکانات را فقط شامل خود سایت می دانند؛ در اینجا می خواهیم به شما بگوییم که به جز خود وبسایت باید موارد دیگری را نیز برای کسب و کار آنلاین خود فراهم کنید که اهمیت این موارد کمتر از خود وبسایت نیست. از جمله موارد مهمی که باید به جز خود وبسایت به آن ها توجه کنید:

  • تیم پشتیبانی و پاسخگویی مشتریان
  • تیم آماده سازی سفارشات
  • مناسب بودن انبار و دفتر فروشگاه آنلاین از نظر نزدیکی به مراکز خدمات پستی
  • داشتن سیستم حسابداری مطمئن
  • بسته بندی و روش حمل و نقل و ارسال سفارشات
  • و موارد دیگری که بسته به هر کسب و کاری متفاوت می باشد.

مواردی که در بالا گفته شد، هرکدام نیازمند صرف هزینه هستند که هیچ ربطی به هزینه ی خود سایت ندارد اما داشتن این موارد برای شروع یک کسب و کار آنلاین موفق بسیار مهم است و باید برای آن ها هزینه کرد.

پس تا اینجا به عامل هایی که می تواند روی هزینه ی شروع کسب و کار آنلاین تاثیرگذار باشد آشنا شدید؛ حالا می خواهیم به هزینه ی خود وبسایت بپردازیم.

برای این موضوع یک خلاصه ای از کار کرد یک وبسایت را به شما توضیح می دهیم:

وبسایت ها برای در دسترس عموم بودن بر روی کامپیوترهای مخصوصی نصب می شوند که به آن ها سرور گفته می شود که باید این سرور ها را به صورت دوره ای اجاره کنید. که سرورهای نیز انواع مختلفی دارند و بسته به پیشرفته بودن و سرعت و امکانات آن ها هزینه ی اجاره ی آن ها متفاوت می باشد.

پس اولین مورد هزینه ی محلی است که سایت بر روی آن نصب می شود یا اصطلاحا بالا می آید. احتمالا اسم هاست را شنیده باشید، هاست نیز همان سرور است که معمولا یک سرور را به چندین سایت مختلف اختصاص می دهند که به آن هاست می گویند.

مرحله بعدی انتخاب بستر و پایه وبسایت است، یعنی وبسایت با چه تکنولوژیی قرار است راه اندازی و کار کند. سیستم های مختلفی برای ساختن یک وبسایت وجود دارد از سیستم های مدیریت محتوای آماده گرفته تا سیستم های اختصاصی که با مثال به شما توضیح می دهیم.

 

هزینه طراحی سایت

 

سیستم های مدیریت محتوای آماده

سیستم های مدیریت محتوای آماده مثل وردپرس و جوملا و دروپال و… توسط تیم های خارجی حرفه ای برنامه نویسی شده و به صورت متن باز و اوپن سورس در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد که تمام نگهداری از این تکنولوژی و بروز رسانی و موارد دیگر توسط تیم توسعه دهنده ی این سرویس ها انجام می شود و این سرویس دهی برای عموم رایگان است. اما این سرویس ها به صورت خام ارائه می شوند و باید توسط یک برنامه نویس برای هر نیازی تکمیل شوند و امکانات مورد نیاز به آن ها اضافه شود یا توسط قالب ها و افزونه هایی که به صورت آماده وجود دارد توسط یک متخصص امکانات مورد نظر به این سیستم ها اضافه شود.

در بالا به برنامه نویسی روی سیستم های مدیریت محتوای آماده و استفاده از قالب و افزونه های آماده اشاره کردیم که بهتر است توضیح مختصری داده شود.

از این به بعد برای سیستم های مدیریت محتوای آماده، وردپرس را مثال می زنیم.

درست است که خود وردپرس که پایه ی یک وبسایت را تشکیل می دهد به صورت رایگان توسط یک تیم حرفه ای در حال ارائه دادن سرویس است اما برای استفاده از آن به عنوان یک وبسایت حرفه در هر حوزه ای باید کارهای بسیار زیادی بر روی آن انجام شود.

به دو شکل می توان این امکانات را جهت داشتن یک وبسایت فروشگاهی حرفه ای به وردپرس اضافه کرد:

۱- با استفاده از قالب ها و افزونه های آماده

۲- با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی وردپرس

هر کدام از روش های بالا مزیت های خود را دارند و بسته به نیاز هر کسب و کار به سراغ یکی از این روش ها یا هر دو روش خواهیم رفت.

نکته ی دیگری که می توان به آن اشاره کرد هزینه سئو وردپرس است که می تواند نسبت به سایت هایی که با سیستم های دیگر طراحی شدند پایین تر و سریعتر باشد. دلیل هزینه ی پایین این است که در صورت نیاز به سئو تکنیکال به راحتی سئو کار می تواند مواردی که نیاز به تغییرات دارد را به یک متخصص وردپرس اعلام کند و با هزینه ی خیلی کم این تغییرات برای بهبود سئو انجام شود؛ اما در وبسایت هایی که با سیستم های اختصاصی ساخته شده اند، حتما باید این تغییرات توسط یک برنامه نویس که با آن سایت مسلط هست انجام شود که این باعث می شود هم هزینه بالا تر برود و هم زمان بیشتری را نسبت به وردپرس به شما تحمیل شود.

۱- با استفاده از قالب ها و افزونه های آماده

در ابتدا بگوییم که در بسیاری موارد نیاز کسب و کارها با استفاده از قالب ها و افزونه های آماده رفع می شود. حالا قالب و افزونه آماده چیست؟

وقتی وارد وبسایتی مثل دیجی کالا می شوید و ظاهر آن را می بینید مثلا چیدمان صفحه ی اصلی سایت، صفحاتی که محصولات در آن ها هستند یا قسمت کاربری که سوابق خرید شما در آن قرار گرفته و قسمت های مختلف دیگر مربوط به قالب یا تم آن وبسایت هستند.

وبسایت های وردپرسی هم برای داشتن آن ظاهر و قسمت ها نیاز به قالب دارند که توسط یک برنامه نویس یا تیم برنامه نویسی کد نویسی شده است. وردپرس به دلیل محبوبیت بسیار بالایی که دارد، برای آن قالب های بسیار خوب و حرفه ای توسط برنامه نویسان حرفه ای ساخته شده و توسعه داده شده است. این قالب ها به دو صورت پولی و اورجینال یا رایگان در دسترس هستند.

قالب های رایگان معمولا دارای امکانات محدودی هستند و در بسیار موارد نیز دارای ویروس و کدهای مخرب هستند که استفاده از آن ها در وبسایت ها اصلا توصیه نمی شود. اما قالب های اورجینال اگر از منابع معتبر تهیه شده و لایسنس پولی آن های تهیه شود بسیار عالی و قابل اعتماد بوده و امکانات خوبی را در اختیار یک سایت قرار می دهند.

توجه داشته باشید که قالب های رایگان، یکبار توسط یک تیم طراحی و برنامه نویسی شده و به عموم فروخته می شود و تیم توسعه و برنامه نویسی، آن را پشتیبانی کرده تا در صورت بروز مشکل آن را سریعا رفع کنند.

حالا به سراغ افزونه های آماده می رویم؛ افزونه ها همان طور که از اسمشان مشخص است یک سری امکانات جدید را به وبسایت ها اضافه می کنند. مثلا بعد از اینکه وردپرس خام روی هاست یا سرور نصب شد و قالب مورد نظر نیز برای وردپرس نصب شد، امکاناتی مثل ورود با کد پیامکی یا اتصال به سیستم پست یا موارد زیاد دیگری در آن ها وجود ندارد و این امکانات با استفاده از افزونه ها به وبسایت اضافه می شود.

افزونه های نیز دقیقا مثل قالب ها توسط برنامه نویسان وردپرس ساخته و توسعه داده می شود و باید به صورت اورجینال و لایسنس دار تهیه شود که به وبسایت آسیب وارد نشود.

۲- با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی وردپرس

در بالا با مفهوم قالب و افزونه آشنا شدید؛ اما در برخی موارد نیاز است که امکانات خاصی در یک قالب یا افزونه ی یک وبسایت فروشگاهی وجود داشته باشد که باید آن مورد را به یک برنامه نویس یا تیم برنامه نویسی انتقال داد تا به صورت اختصاصی برای آن نیاز برنامه نویسی شده و آن امکان به وبسایت اضافه شود.

همان طور که مشخص است استفاده از مورد اول هزینه ی راه اندازی فروشگاه آنلاین را کاهش می دهد و در صورت نیاز به برنامه نویسی اختصاصی وردپرس هزینه ی اضافه تری باید انجام شود.

اما در مورد اول، درست که قالب و افزونه آماده بوده و نیاز به برنامه نویسی خاصی وجود ندارد ولی باید بدانید که نحوه نصب و تنظیمات و کانفیگ هایی که باید روی این موارد انجام شود نیاز به تجربه و دانش بالایی دارد که فقط باید توسط یک کارشناس با تجربه انجام شود وگرنه سایت دچار اختلالات و مشکلات زیادی خواهد شد.

سیستم های اختصاصی

تا به اینجا با وردپرس و قالب ها و افزونه های آماده و برنامه نویسی وردپرس آشنا شدید. اما باید بدانید که روش دیگری برای راه اندازی وبسایت ها وجود دارد که به مراتب هزینه ی بسیار زیاد تری را نسبت به استفاده از وردپرس نیاز دارد و در بسیار از موارد امکانات بیشتری را نیز در اختیار شما قرار نمی دهد و سطح امکانات در همان حد سیستم های مدیریت محتوای آماده است یا حتی پایین تر از آن می باشد اما با هزینه ی بسیار بیشتر.

قبلا گفتیم که وردپرس توسط یک تیم برنامه نویس حرفه ای برای راه اندازی پایه ی یک وبسایت به صورت رایگان ارائه شده است اما در سیستم های اختصاصی باید این پایه را نیز به صورت اختصاصی توسط یک تیم برنامه نویسی انجام شود و قالب و امکانات نیز باید برای آن به صورت اختصاصی کد نویسی شود.

این روش هزینه ی بسیار بالایی را به کار تحمیل می کند و در ضمن برای استفاده از آن و نگه داری این سیستم در بلند مدت باید هزینه ی زیادی را به یک تیم برنامه نویسی پرداخت کرد و در صورت نیاز به توسعه باید هزینه های خیلی بیشتری را متحمل شد، چون باید به صورت خاص برای این سیستم یک امکان جدید برنامه نویسی شود و افزونه ی آماده ای وجود ندارد که صرفه توسط یک کارشناس در زمان خیلی کم به سایت اضافه شود ولی به طور کلی زمان بسیار بیشتری برای راه اندازی سایت نسبت به استفاده از وردپرس نیاز دارد.

 

اینفوگرافی روش های ساخت وبسایت

 

اهمیت روش طراحی سایت فروشگاهی

وقتی از روش های بالا را مطالعه می کنید اهمیت انتخاب روش طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی برای شما مشخص می شود. باید در شروع کاملا امکانات، میزان بودجه مالی، زمان، سرعت پیشرفت و توسعه کسب و کار آنلاین و… را در نظر بگیرید، سپس روش مناسب کار خود را انتخاب کنید.

اما به شما اطمینان می دهیم که در بالای ۹۵ درصد کسب و کارهای و حتی بیشتر، نیاز شما با استفاده از وردپرس و قالب و افزونه های آماده یا با برنامه نویسی وردپرس رفع می شود و نیاز به ساخت یک سیستم اختصاصی از صفر ندارید. پس خود سردرگم تحقیق و پیدا کردن روش ها و متخصص برای برنامه نویسی سیستم اختصاصی نکنید و کسب و کار خود را با این روش سریع و مطمئن و دوست داشتنی شروع کنید.

وردپرس یا کد نویسی اختصاصی؟

بعد از توضیحات نسبتا مفصلی که دادیم فکر کنم جواب به این سوال برای شما واضح شده باشد؛ اما اگر بازهم شک دارید می توانید در قسمت تماس با ما وبسایت اوبرا فرم مشاوره را پر کرده تا با شما تماس گرفته و خواسته های خود را مطرح کنید و بهتر راجع به خواسته های شما راهنمایی شود.

طراحی سایت فروشگاهی ارزان

یکی دیگر از روش های طراحی سایت فروشگاهی می تواند استفاده از وبسایت های سایت ساز باشد. اما حاصل استفاده از این روش برای شما ممکن است یک طراحی سایت فروشگاهی ارزان باشد ولی امکانات بسیار محدودی به شما داده می شود و مشکلات خاص خود را دارد که در مقاله ای که راجع به سایت آماده رایگان به صورت مفصل تر توضیح داده ایم که می توانید آن را مطالعه کنید.

پس بهتر است که خیلی به دنبال ساخت سایت فروشگاهی رایگان نباشید، چون هر ارزانی به دلیل نیست چه برسد به رایگان! شما می خواهید کسب و کار را روی یک وبسایت بنا کنید و درآمد آینده ی شما کاملا وابسته به این مورد خواهد بود، پس ریسک استفاده از روش های ساخت سایت فروشگاهی رایگان خیلی توصیه نمی شود؛ ولی می توانید به مقاله ای که با این عنوان مرتبط هست در وبلاگ اوبرا سر بزنید و با روش های مختلف آشنا شوید.

طراحی سایت فروشگاهی در تهران

یکی از مواردی که صاحبان کسب و کار به آن نیاز دارند دسترسی حضوری به تیم مشاور و طراحی سایت فروشگاه آنلاین خود است که در صورت لزوم بتوانند درخواست مشاوره حضوری داده یا از کارشناس این حوزه دعوت کنند تا در محل فروشگاه فیزیکی یا دفتر سایت و انبار سایت حضور پیدا کرده و موارد مختلف را بررسی کند تا بتواند نظرات و تجربیات خود را به صاحب کسب و کار و تیم پشتیبانی آن کسب و کار انتقال دهد تا بتوانند کار فروشگاه آنلاین را به بهترین شکل پیش ببرند.

خوشبختانه تیم اوبرا در تهران حضور داشته و می توان با درخواست مشاوره حضوری و دعوت کارشناس این امکان فراهم شود که یکی از کارشناسان با تجربه به صورت حضوری برای راهنمایی و انجام مشاوره به محل دفتر سایت رفته و موارد را بررسی کرده و نظرات خود را اعلام کند.

سفارش طراحی سایت فروشگاهی

پیدا کردن تیمی که بتواند تمام نیاز های یک کسب و کار آنلاین را رفع کند و تجربه ی لازم را در این موضوع داشته باشد بسیار با اهمیت است. خوشبختانه می توانید این امکان را داشته باشید که فرم مشاوره را در صفحه تماس با ما وبسایت اوبرا پر کرده تا بعد از جلسه ی نیاز سنجی بتوانید سفارش طراحی سایت فروشگاهی خود را به تیم وبسایت اوبرا بدهید.

سفارش سایت فروشگاهی می تواند برای هر کسب و کاری دارای چالش هایی باشد؛ از جمله این چالش ها عبارتند از:

  • بررسی نیازهای کسب و کار و نحوه پیاده سازی آن ها در وبسایت
  • پیدا کردن فرد یا تیم طراح وبسایت
  • میزان هزینه پروژه طراحی سایت
  • اطلاع نداشتن از مراحل انجام کار
  • پیدا کردن فرد متخصص برای گرفتن مشاوره در طول مسیر
  • برنامه ریزی آینده ی وبسایت

و موارد بسیار زیاد دیگر که هر کدام ممکن است در سفارش سایت فروشگاهی برای شما وجود داشته باشد که با داشتن یک مشاور و همکاری با یک تیم طراحی خوب می توانید این چالش ها را راحت تر پشت سر بگذارید.

سفارش وب سایت در یک تیم حرفه ای با یک سری اصول و مراحل خاصی پیش می رود تا تمامی موارد خواسته شده ی مشتری و همچنین موارد مهم دیگر به درستی انجام شود. شاید در نظر بعضی افراد زدن یک وبسایت راحت به نظر برسد، اما باید در نظر داشت که میزان تجربه و تخصص در انجام این کار بسیار مهم است و مستقیما می تواند رو کیفیت نهایی پروژه و آینده ی وبسایت تاثیرگذار باشد.

 

سفارش طراحی سایت فروشگاهی

 

مرحله به مرحله طراحی سایت فروشگاهی

طراحی یک وبسایت حرفه ای فروشگاهی مراحل زیادی دارد که باید تمامی آن ها با دقت انجام شود و هر کدام از مراحل باید به افرادی که متخصص آن قسمت هستند محول شود. برای آشنایی کامل با مراحل راه اندازی یک کسب و کار آنلاین با وبسایت فروشگاهی به مقاله ای که راجع به این موضوع به صورت کاملا جامع نوشته مراجعه کنید و آن را مطالعه کنید تا کاملا با کارهایی که برای شما انجام خواهد شد آشنا شوید.

طراحی سایت فروشگاهی برای چه کسب و کار هایی مناسب است؟

هر کسب و کار سنتی و آفلاینی که محصول یا خدماتی را برای فروش و ارائه به مشتریان خود دارد می تواند از طریق طراحی سایت فروشگاهی برای کسب و کار خود فروش آنلاین را تجربه کرده و از مزیت های زیاد آن بهرمند شود. حتی در صورتی که هنوز هیچ کسب و کار یا محصول یا خدماتی را ندارید نیز می توانید یک وبسایت داشته باشید و از آن کسب درآمد کنید! بله درست است.

فقط کافی است ببینید به چه حوزه ای علاقه دارید یا در آینده می توانید چه محصولی را از تامین کننده با شرایط خوب برای فروش تهیه کنید. خب، قبل از اینکه اصلا کالا یا محصولی را داشته باشید وبسایت فروشگاهی را راه اندازی کرده و با روش های مختلف بازدید کننده را به سمت آن می آورید و محصولاتی را که در آینده می خواهید تهیه کنید را در این سایت قرار می دهید و کاربران بعد از کلید روی دکمه ی خرید وارد سایتی مثل دیجی کالا می شوند.

به این صورت دیجی کالا به شما مبلغی را به ازای هر خرید پرداخت می کند و از آن مهمتر بعد از مدتی که متوجه شدید روی چه محصولاتی درخواست بیشتری دارید می توانید با دستی پر با یک تامین کننده صحبت کرده و با شرایط خود محصولی را از آن تهیه کنید و به مشتریان زیادی که از قبل روی سایت خود جذب کرده اید بفروشید.

حتی برای پیدا کردن کالا یا حوزه ی کاری نیز می توانید روی تیم مشاوره ی اوبرا حساب کنید.

10 نظر در “راهنما و روش جامع سفارش طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی (مطمئن ترین روش)

  1. فاطمه علیجانی گفت:

    بهترین روش طراحی سایت به نظر من استفاده از وردپرس هست. هم آدم خودش می تونه یاد بگیره و انجام بده هم اگه به کسی بدی انجام بده هزینش از روشهای دیگه کمتر در میاد

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      روش طراحی سایت با وردپرس درسته که روش خوبی هست ولی در صورتی که تجربه کافی در این حوزه رو نداشته باشید اصلا توصیه نمی کنم که برای کسب و کار خودتون به تنهایی وبسایت راه اندازی کنید. روش مطمئن استفاده از تیم یا فردی هست که در این زمینه چند سال تخصص و تجربه داره. بابت هزینه هم کاملا درسته و نسبت به روش های دیگه خیلی منطقی تر هست.

  2. حسینی گفت:

    لطفا هزینه طراحی سایت فروشگاهی رو بگید و بگید با هر قیمتی چه امکاناتی می تونه وبسایت داشته باشه؟

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      هزینه طراحی سایت فروشگاهی کاملا بستگی به امکاناتی داره که شما میخواهید داخل وبسایت شما وجود داشته باشه، البته موارد زیاد دیگه ای هم وجود داره که روی قیمتش تاثیر میذاره.
      من دو تا راه بهتون پیشنهاد میدم: اول اینکه وارد قسمت خدمات سایت اوبرا بشید و در قسمت طراحی سایت فروشگاهی امکانات و هزینه ها را بررسی کنید. دومین راه هم اینه که در قسمت تماس با ما
      یا صفحه ای که بسته مورد نظرتون رو می خواهید بگیرید ، فرم مشاوره رو پر کنید تا یه جلسه نیاز سنجی براتون انجام بشه و دقیقا هزینه ها بهتون اعلام بشه.

  3. morteza گفت:

    من نفهمیدم مطمئن ترین روش برای طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی از نظر این مقاله چی هست میشه یه خلاصه توضیح بدید.
    تشکر

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      ببینید باید دوباره کامل مقاله را بادقت بخونید تا روش مطمئن طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی رو کامل متوجه بشید. ولی در یک کلام بخوام بگم باید حتما مشاوره بگیرید از یه فرد متخصص تا بتونید با خیال راحت این کار رو انجام بدید.

  4. مژده گفت:

    من از چند نفر برای اینکه سفارش طراحی سایت رو انجام بدم سوال کردم و هر کسی یه نظری می داد. این مقاله رو خوندم یه مقدار کمک کرد که بتونم راحت تر تصمیم بگیرم.
    ممنون از وبسایت اوبرا

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      درسته مژده جان، سفارش طراحی سایت یه مقدار در ابتدا گیج کننده هست و باید راجع بهش خوب تحقیق کرد. امیدوارم که تونسته باشیم با این مقاله به شما کمک کرده باشیم.

  5. ایمان گفت:

    من دقیقا نمی دونستم چطور باید سفارش طراحی سایت فروشگاهی بدم و باید چه مراحلی رو طی کنم خیلی ممنون که این مقاله جامع رو نوشتید.

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      ممنون ایمان جان خیلی خوشحالیم که تونستیم برای موضوع سفارش طراحی سایت فروشگاهی بهتون کمک کنیم. بازم هر سوالی بود می تونید داخل کامنت های بپرسید یا فرم مشاوره رو در صفحه تماس با ما پر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای استفاده از سرویس hCaptcha توافق حریم خصوصی و شرایط استفاده ضروری است.

من با این قوانین موافقم.