طراحی سایت

۱۰+ قدم آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس (ویدیو + متن)

۱۰+ قدم آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

در این مقاله از وبلاگ اوبرا به گام هایی که باید برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس برداریم اشاره می کنیم تا یک دید کلی از طراحی وبسایت فروشگاهی داشته باشید. سپس وبسایت هایی که در حوزه ی آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس مشغول به فعالیت هستند را به شما معرفی می کنیم. این وبسایت ها را به دو دسته ی آموزش رایگان و آموزش پولی تقسیم می کنیم تا بتوانید برای استفاده از خدمات آموزشی این وبسایت ها تصمیم بهتری بگیرید.

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

آموزش ساخت وب سایت فروشگاهی با وردپرس دارای چالش ها پیچیدگی هایی هست که شاید در ابتدا متوجه این موارد نشوید ولی بعد از شروع کار و انجام یک یا دو پروژه متوجه خواهید شد که بعضی از مشکلاتی را که دارید نمی توانید با دانشی که دارید مرتفع کنید و اگر این پروژه را برای شخصی دیگر انجام داده باشید دچار دردسر می شوید. پس تا می توانید دانش خود را در این حوزه افزایش دهید و هیچوقت دست از آموزش نکشید تا بتوانید چالش های پیش روی خودتان را راحت تر حل کنید.

 

 

ساخت وب سایت فروشگاهی با وردپرس را اگر هم نمی خواهید خودتان انجام دهید پیشنهاد می کنیم برای اینکه راحت تر مراحل کار را درک کنید و بدانید طراحی که این کار را می خواهد برای شما انجام دهد، دقیقا چه کارهایی را باید انجام دهد، حتما مقالات و آموزش های مختلف را ببینید و مطالعه کنید تا این کار را به بهترین شکل بتوانید انجام دهید.

شاید فکر کنید آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس رایگان است اما باید بدانید که موارد خیلی زیادی وجود دارد که باید آن ها را یاد بگیرید و تجربه کافی را در پروژه های مختلف بدست آورده باشید تا بتوانید به خوبی این کار را انجام دهید. پس باید زمان زیادی را برای یادگیری بگذارید و این تلاش زیادی را می خواهد. حال مراحل و قدم های این کار را می توانید در ادامه با آن ها آشنا شوید:

 

طراحی سایت با وردپرس

 

۱- انتخاب نام دامنه و خرید آن

در صورتی که هدفتان طراحی سایت برای یادگیری است نام دامنه یا پسوند آن اصلا مهم نیست و می توانید یک نام طولانی انتخاب کنید که دردسرهای پیدا کردن دامنه ی خالی را نداشته باشید و برای کاهش هزینه هم می توانید از دامنه ir استفاده کنید از تقریبا از همه ی دامنه ها ارزان تر است. اما اگر درحال ساخت یک وبسایت حرفه ای برای خودتان یا مشتری هستید انتخاب دامنه بسیار بسیار مهم می شود.

نام دامنه باید کاملا حساب شده انتخاب شود و فاکتور های نسبتا زیادی را باید داشته باشد که می توانید با این فاکتور ها در مقالات دیگر وبلاگ اوبرا آشنا شوید. برای پسوند دامنه هم توصیه می کنید حتما com و ir را خریداری کنید تا خیالتان از بابت دامنه برای همیشه راحت باشد.

بعد از خرید دامنه، شرکت ارائه دهنده ی سرویس دامنه به شما نیم سرور می دهد که باید در مرحله ی بعد آن را در هاست خود تنظیم کنید تا با زدن آدرس دامنه در مروگرها به هاست شما متصل شده و سایت را نمایش دهد.

اما در صورتی که از CDN هایی مثل کلودفلر یا ابرآروان استفاده کرده اید باید کدهای DNS را در پنل تنظیمات این سرویس ها نیز ست کنید تا سایت به درستی در مروگر نمایش داده شود.

در صورتی که نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر راجع به CDN ها دارید می توانید به وبلاگ اوبرا سر بزنید.

۲- خرید هاست مناسب برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

هاست و سرور می تواند اهمیت بسیار زیادی را داشته باشد. سعی کنید بر اساس میزان سنگین بودن سایت خود یعنی نوع قالب نصب شده و افزونه ها و… یک هاست مناسب را از نظر سرعت رم، حافظه و… استفاده کنید. البته عوامل خیلی زیادی در انتخاب نوع هاست وجود دارد که می توانید از کارشناس شرکتی که قصد خرید هاست دارید مشورت بگیرید و همچنین در گوگل اطلاعات بیشتری را کسب کنید تا بعدا برای این موضوع دچار مشکل نشوید. خرید هاست مناسب می تواند کمک زیادی را به شما برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، بکند.

البته این را هم بدانید که هاست ها به صورت دوره ای قابل تمدید هستند و در صورتی که رضایت نداشتید می توانید هاست دیگری را از همان شرکت یا شرکت دیگر خریداری کرده و بر اساس یک سری اصول خاص سایت خود را به هاست جدید منتقل کنید.

۳- نصب وردپرس بر روی هاست

فایل وردپرس را حتما از خود وبسایت وردپرس دانلود کنید تا از نظر امنیت فایل و وجود نداشتن فایل های مخرب نگرانی نداشته باشید. بعد از نصب وردپرس بر روی هاست در اولین مرحله تیک مربوط به بستن سایت برای موتور های جستجو را در تنظیمات قسمت خواندن بزنید تا ربات های موتور های جستجو مثل گوگل سایت شما را ایندکس نکنند. چون در شروع کار داخل سایت هیچ مطلبی وجود ندارد و دائما در حال تغییر در تنظیمات و… هستید در صورتی که این تیک را نزنید از نظر سئو می تواند به سایت ضربه وارد کند.

بعد از آن می توانید به سایر تنظیمات مورد نظر روی وردپرس خام بپردازید.

۴- خرید قالب مناسب و نصب روی وردپرس

قالب باید بر اساس نوع سایت یعنی: سایت فروشگاهی،‌ شرکتی، خبری و… انتخاب شود و اینکه چه امکاناتی را یک قالب به شما ارائه می دهد هم مهم است چون هرچه یک قالب امکانات بیشتری را داشته باشد، وبسایت شما سنگین تر و کند تر می شود. در ابتدا نیاز های خود را برای شروع بسنجید و نیم نگاهی نیز به آینده سایت داشته باشید و بر اساس آن قالب مناسب را انتخاب کنید.

حتما توجه داشته باشید که قالب را از سایت های معتبری مثل ژاکت، راستچین و ابزار وردپرس خریداری کنید تا از نظر وجود نداشتن کد مخرب نگرانی نداشته باشید. همچنین بعد از خرید برای چند ماه سرویس پشتیبانی دریافت می کنید که در صورت بروز مشکل در محصولی که خریداری کردید می توانند آن مشکل را برای شما بررسی کرده و رفع نمایند.

اگر دقیقا نمی دانید که کدام سایت برای خرید بهتر است بازهم به وبلاگ اوبرا سری بزنید تا مقاله ای که مربوط به انتخاب وبسایت های فروش قالب و افزونه است را پیدا کنید و مزیت ها و معایب هر کدام را بدانید.

خرید قالب مناسب اهمیت زیادی در طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس دارد که باید به این بخش توجه ویژه داشته باشید.

۵- خرید افزونه های مورد نیاز برای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

بعد از خرید قالب، بر اساس نیازهایی که دارید باید امکانات دیگر را با استفاده از افزونه ها به وبسایت خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که در خرید افزونه نیز، اول باید نیاز های خود را بسنجید تا از نصب افزونه های اضافی بر روی وبسایت جلوگیری کنید. هر افزونه ای که به سایت اضافه می شود باعث می شود سایت کندتر و سنگین تر شود پس با دقت این موضوع را بررسی کنید.

همچنین افزونه های را نیز باید از وبسایت های معتبری مثل وبسایت هایی که در بالا گفته شد خریداری کنید. به طور کلی هر قسمتی را که به وبسایت اضافه می کنید با از نظر اینکه کد مخربی در آن وجود دارد یا نه، مطمئن باشید و زمانی مطمئن می شوید که این موارد را از جای معتبری تهیه کنید.

۶- انجام طراحی و تغییرات در قالب متناسب با نیاز

بعد از خرید قالب نیاز است که بر اساس خواسته و سلیقه ی خود تغییراتی را در صفحات مختلف ایجاد کنید. اما توصیه می کنیم در صورتی که تجربه کافی در طراحی سایت ندارید یکی از دمو های قالب را انتخاب کرده و آن را روی وردپرس نصب کنید. سپس فقط بنرها، متن ها و تصاویر را با اطلاعات خودتان جایگزین کنید.

دلیل نکته ای که در بالا گفتیم این است که، هر سایت بر اساس یک سری اصولی مثل UI و UX طراحی شده و در صورتی که تجربه ی کافی را نداشته باشید با انجام تغییرات در قالب، یک قالب حرفه ای به یک قالب با ظاهر زشت و غیر کاربردی تبدیل می کنید.

توجه داشته باشید که طراحی بنر ها و حرفه ای بودن تصاویر محصولات بسیار در ظاهر و نشان دادن حرفه ای بودن وبسایت تاثیرگذار است پس حتما این موارد را به افراد متخصص این حوزه بسپارید و فایل نهایی را که متناسب با جایگاه آن در قالب سایت است، جایگذاری کنید.

۷- جایگذاری مطالب

هر وبسایت جایگاه های مختلفی را برای متون دارد از جمله صفحات مهم، صفحه ی اصلی، درباره ما، تماس با ما، لیست محصولات، لیست مقالات، دسته بندی ها و… است. برخی از این صفحات از نظر سئو بسیار پر اهمیت هستند و اطلاعات آن ها باید بر اساس استاندارد های سئو تکمیل شود تا سایت توانایی بالا آمدن در لینک های اول گوگل را داشته باشد.

همچین در سر برگ یا هدر و در فوتر یا پا برگ سایت که در همه ی صفحات نمایش داده می شود باید اطلاعات مختص خود را قرار بدهید که انتخاب متن آن می تواند مهم باشد.

صفحات دیگری نیز مانند شرایط و قوانین، روش های پرداخت، آموزش استفاده از سایت، قوانین مرجوعی و… وجود دارد که بسته به نیاز خود باید آن ها را طراحی کنید .

۸- انجام تنظیمات مختلف مربوط به افزونه ها

هر افزونه بعد از نصب باید تنظیمات آن بر اساس نیاز هر وبسایت انجام شود تا بهترین نتیجه را از آن بگیرید. توجه داشته باشید در صورتی که افزونه های اشتباهی را نصب کنید می تواند باعث اختلال بین افزونه های شود و سایت را به کلی از کار بیاندازد، پس در انتخاب و نصب و تنظیمات افزونه ها دقت لازم را داشته باشید یا از یک متخصص مشورت بگیرید.

۹- چک کردن تمامی صفحات و مراحل خرید

در این مرحله تمامی صفحات را ساخته اید؛ حال باید تمامی صفحات را مجدد به صورت کامل بررسی کنید تا از نظر طراحی و نمایش در کامپیوتر و موبایل هیچ مشکلی نداشته باشند و در صورت داشتن مشکل آن های بررسی کرده و مجدد طراحی و اصلاح کنید.

در یک سایت فروشگاهی مراحل خرید بسیار پر اهمیت هستند و باید به بهترین شکل طراحی شوند. چند بار با سیستم های و موبایل های مختلف خرید های تستی از سایت انجام دهید و در صورت وجود مشکل آن را بررسی کرده و حتما رفع کنید تا زمانی که مشتری واقعی وارد سایت می شود دچار مشکل نشود.

۱۰- پابلیش کردن سایت

وقتی همه چیزها را از تمام لحاظ بررسی کردید می توانید سایت را برای کاربران از حالت تعمیر خارج کنید. همچنین تیکی که در ابتدا گفتیم برای بستن دسترسی روبات های گوگل است را بردارید تا گوگل بتواند به خوبی سایت شما ایندکس کند.

۱۱- گرفتن درگاه پرداخت و نماد

برای دریافت درگاه پرداخت و نماد باید تمامی قسمت های سایت تکمیل شده باشد تا مجوز درگاه پرداخت به شما داده شود. کارشناس درگاه پرداخت و اینماد به طور کامل وبسایت را بررسی می کند و در صورت کارکرد صحیح سایت درگاه و نماد را فعال می کند. توجه داشته باشید که برای دریافت درگاه پرداخت و اینماد باید مدارک خاصی را ارائه دهید که در مقاله ای دیگر تمامی این موارد را به صورت کامل بررسی می کنیم.

 

نماد اعتماد برای مشتریان وبسایت ها

 

بهترین سایت های آموزش رایگان وردپرس

در صورتی که آشنایی کاملی با وردپرس و قابلیت های آن ندارید پیشنهاد می دهیم در ابتدا آموزش های رایگانی که وبسایت های زیر ارائه می دهند و دارای کیفیت مناسبی هم هستند را ببینید تا بتوانید از قابلیت هایی که وردپرس در اختیار شما قرار می دهد آشنا شوید. آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس می تواند چالش هایی داشته باشد که با دیدن آموزش مناسب می توانید از آن ها عبور کنید. از جلمه ی این وبسایت ها:

این وبسایت به صورت کامل در حوزه ی وردپرس در حال فعالیت است و آموزش های رایگان بسیار خوبی را برای موارد مختلفی که در طراحی سایت نیاز دارید در اختیار شما قرار داده است. همچنین مواردی مثل قالب ها و افزونه های وردپرس را نیز می توانید از همین وبسایت تهیه کنید.

وبسایت اوبرا در زمینه ی خدمات طراحی سایت و راه اندازی کسب و کار آنلاین فعالیت می کند و تمامی خدمات مورد نیاز یک وبسایت فروشگاهی حرفه ای را ارائه می دهد. از جمله خدمات آن مشاوره شروع کسب و کار آنلاین، طراحی وبسایت حرفه ای، تولید محتوا، سئو، طراحی گرافیکی، عکاسی صنعتی از محصولات و… است.

آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس نیاز به تجربه و آزمون و خطا دارد و در عین حال باید دانش خوبی را در حوزه های مختلف داشته باشید که تمامی این موارد در آموزش های وبسایت اوبرا برای شما ارائه داده شده است.

همچنین می توانید در قسمت آموزش و در قسمت وبلاگ اوبرا به آموزش های رایگان دسترسی داشته باشید. این آموزش ها همگی بر اساس تجربیات عملی که در طی چند سال کار در حوزه کسب و کار آنلاین بوده نوشته یا ضبط شده است،‌ به همین دلیل می تواند کمک بسیار زیادی به بالا بردن دانش شما در این حوزه کمک کند.

وبسایت وبکیما آموزش های خوبی را برای طراحی سایت با المنتور که یک صفحه ساز حرفه ای برای وردپرس است داده است. همچنین آموزش های مرتبط با وردپرس و استفاده از امکانات مختلف آن در این وبسایت وجود دارد که می توانید از آموزش های آن استفاده کنید.

در وبسایت همیار آکادمی در قسمت مجله می توانید مقالات خوبی را مطالعه کنید. همیشه وقتی بخواهید امکاناتی را به سایت خود اضافه کنید که دقیقا نمی دانید باید از چه افزونه هایی استفاده کنید می توانید یک سری به این وبسایت بزنید.

در وبسایت میهن وردپرس هم می توانید آموزش های مختلفی را در حوزه طراحی سایت با وردپرس مشاهده کنید که می تواند در جاهای مختلف برای شما مفید باشد.

در کل اینکه از کدام وبسایت ها استفاده کنید یا اینکه از همه ی آن ها استفاده کنید بستگی به میزان علاقمندی و نیاز شما دارد. اما توصیه می کنیم همیشه در این حوزه اطلاعات خود را بروز نگه دارید تا بتوانید سرعت پیشرفت و موفقیت خودتان را افزایش دهید.

آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نیاز به صبر و حوصله دارد و باید زمان زیادی را برای این موضوع در نظر بگیرید. پس اگر حوصله وقت گذاشتن برای آموزش های طولانی را ندارید و می خواهید سریع یک موضوع را یاد بگیرید، حتما مجدد روی این موضوع فکر کنید و توانایی های خود را بسنجید، سپس شروع کنید.

 

آموزش طراحی سایت

 

بهترین سایت های آموزش پولی وردپرس

در وبسایت های زیر ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس و انواع سایت های دیگر آموزش داده شده است و با دیدن این آموزش های می توانید روی مهارت خود برای انجام پروژه های طراحی سایت یا راه اندازی کسب و کار آنلاین خود حساب باز کنید.

در صورتی که می خواهید خیلی حرفه ای تر و بهتر از طراحان سایت معمولی، یک سایت را طراحی و سئو کنید می توانید از وبسایت های زیر استفاده کنید:

  • همیار وردپرس

این وبسایت دوره های حرفه ای را برای آموزش در حوزه طراحی سایت و سئو ارائه داده است که پیشنهاد می دهیم سرفصل های دوره ها را مطالعه کرده و در صورت نیاز تهیه کنید.

وبسایت اوبرا سعی دارد هر تجربه ای را در پروژه های خود به دست آورده است و به صورت عملی انجام شده را در قالب یک دوره ی آموزشی از ۰ تا ۱۰۰ به صورت جامع ارائه دهد تا از سطح مبتدی بدون هیچ پیش نیازی تا سطح فوق پیشرفته بتوانند از این دوره ی آموزشی بهترین استفاده را ببرند. حتما در قسمت منو و صفحه ای اصلی سایت دوره ها را بررسی کرده و بر اساس نیاز خود تهیه کنید.

آموزش قدم به قدم طراحی سایت با وردپرس در وبسایت اوبرا برای شما آماده شده تا با جزئیات مهم و کاربردی این حوزه آشنا شوید و به طور عملی بتوانید هرآنچه در ذهن دارید را در عمل در یک وبسایت حرفه ای پیاده سازی کنید و از توانایی و مهارت هایی که پیدا کرده اید لذت ببرید.

  • وبکیما

وبسایت وبکیما نیز دوره های غیر رایگان مختلفی را در قسمت های مختلف طراحی سایت ارائه می دهد که می توانید این دوره ها را بررسی و تهیه نمایید.

در نهایت هم اگر می خواهید یک سایت را برای طراحی به تیم یا فردی بسپارید باید بدانید که سفارش طراحی سایت با وردپرس چه مراحلی دارد و باید چه کارهایی انجام شود تا بتوانید تعامل بهتری با متخصص این کار داشته باشید و سریعتر و با چالش کمتر این کار برای شما انجام شود.

6 نظر در “۱۰+ قدم آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس (ویدیو + متن)

  1. نیما فکوری گفت:

    آیا سایت اوبرا آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس رو هم براش دوره ای داره؟

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      بله به زودی قسمت دوره آموزشی به سایت اضافه خواهد شد و دوره آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس و دوره های دیگه به سایت اوبرا اضافه می شود.

  2. میثم روحی گفت:

    سلام
    طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس رو پیشنهاد می دید یا برنامه نویسی اختصاصی برای یه سایتی که تازه شروع به کار کرده؟

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      سلام میثم جان
      به طور کلی برای اکثر کسب و کار ها در ابتدا وردپرس جوابگو نیازهاشون هست ولی ممکنه بعضی از کارها یک سری نیازهای خاصی داشته باشند که پیاده کردن اون با وردپرس خیلی منطقی نباشه و باید از سیستم های اختصاصی با تکنولوژی های دیگه استفاده کرد به همین خاطر انتخاب این مورد کاملا بستگی به نیاز کسب و کار هست و باید با متخصصش مشورت گرفته بشه.

  3. مازی گفت:

    وقت بخیر می خواستم بدونم آموزش طراحی سایت فروشگاهی چقدر زمان می بره و باید چه چیزهایی رو بلد بشیم. ممنون میشم پاسخ بدید.

    1. امیرحسین سلطانی گفت:

      سلام دوست عزیز
      زمانی که باید برای دیدن آموزش طراحی سایت فروشگاهی بذارید برای یادگیری این موضوع و مسلط شدن به مباحث مختلفش رو بین ۳ تا ۶ ماه میشه گفت ولی برای هر کسی می تونه متفاوت باشه بستگی داره چقدر قبلا راجع به این موضوع آشنایی داشتید و مسیر و آموزشی که انتخاب کردید چقدر خوب و درست تدریس کرده. مواردی رو هم که باید یاد بگیرید زیاد هست ولی چندتاش رو بهتون می گم: وردپرس، کار با قالب های آماده معروف، سئو، طراحی گرافیکی، تبلیغات و موارد زیاد دیگه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای استفاده از سرویس hCaptcha توافق حریم خصوصی و شرایط استفاده ضروری است.

من با این قوانین موافقم.